Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Νύχτα η με μέσον τα πήραν τα πτυχία οι γιατροί στο νοσοκομείο της βούλας, επί 14 χρόνια της λέγανε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά ήταν απλά μια δηλητηρίαση

Αποκλειστικό

Νύχτα η με μέσον τα πήραν τα πτυχία οι γιατροί στο νοσοκομείο της βούλας, επί 14 χρόνια της λέγανε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά ήταν απλά μια δηλητηρίαση

Με την ελπίδα να διαδώσουμε οτι και οι καλύτεροι γιατροί του κόσμου κάνουν λάθει , η ομάδα του TROL DISABLED , μοιράζεται την απίστευτη ιστορία μιας Ελληνίδας γυναίκας  που για δεκατέσσερα χρόνια επισκεπτόταν τα νοσοκομεία  και οι περιβόητη "καλή γιατροί" στο νοσοκομείο της βούλας που παρεμπίπτοντος θεωρείται από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος της λέγανε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Υπέφερε από σπασμούς στο στομάχι και βασανιστικούς πόνους. Ακόμη και το περπάτημα της έμοιαζε ως «αγγαρεία». Ή ταν πολύ άρρωστη.  η γυναίκα είχε υποστεί αρκετές βιοψίες ιστού και μυών. Οι γιατροί της είχαν δώσει να παίρνει 24 συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά και πάλι, δεν ήξεραν ποια ήταν η αιτία που της προκαλούσε τους πόνους. Δεν είχαν ιδέα ποιο ήταν το πρόβλημα της.
Τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεων οδήγησαν τους γιατρούς να πιστέψουν ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας (MS).
Κάπου τότε άρχισε να κάνει σχέδια. Έγραψε όλη της την περιουσία στην μεγαλύτερη κόρη της με την οδηγία να φροντίσει όλα της τα παιδιά – μικρά και μεγάλα – και προγραμμάτισε το «τελευταίο αντίο» με όλη την οικογένεια.

Η αδελφή της την έσωσε κατά λάθος, να τι έγινε. Ένα πρωί ένοιωσε πόνους οπότε πήρε τηλέφωνο την αδερφή της για να της το πει και πάνω στην κουβέντα εκείνη θυμήθηκε ένα άρθρο που διάβασε πρόσφατα και τη ρώτησε αν έπινε σόδα διαίτης. Εντελώς τυχαία, η γυναίκα κρατούσε και έπινε ένα κουτάκι εκείνη την στιγμή!

Σύμφωνα με το άρθρο το γλυκαντικό ασπαρτάμη περιέχεται σε πολλά διαιτητικά ποτά και είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες όμως η ασπαρτάμη ευθύνεται για την λάθος διάγνωση αρκετών ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι πόνοι που ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι οφείλονταν σε δηλητηρίαση από την ίδια την ασπαρτάμη.

Σύμφωνα με το cancer.org, η ασπαρτάμη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τεχνητά γλυκαντικά που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης σε μερικά τρόφιμα και ποτά.

«Η ασπαρτάμη χρησιμοποιείται σε πολλά τρόφιμα και ποτά, επειδή είναι περίπου 200 φορές γλυκύτερη από τη ζάχαρη. Έτσι αν και χρησιμοποιείται λιγότερη, δίνει το ίδιο επίπεδο γλυκύτητας. Το γεγονός αυτό με τη σειρά του, μειώνει τις θερμίδες στα τρόφιμα και στα ποτά».

Όπως αναφέρει το MDHealth.com, ο λόγος για δηλητηρίαση από ασπαρτάμη είναι ότι, σε αντίθεση με τη σακχαρίνη, το σώμα χωνεύει την ασπαρτάμη. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στη συσσώρευση της ασπαρτάμης στο σώμα και σε πιθανά προβλήματα υγείας.

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από ασπαρτάμη μπορεί να περιλαμβάνουν:

1. Δύσπνοια
2. Αυξημένη πίεση του αίματος
3. Στομαχικές διαταραχές, κοιλιακό άλγος, διάρροια
4. Έντονος κνησμός και κνίδωση

Αναγνωρίζοντας τις πιθανές ανησυχίες για την υγεία, η Pepsi κυκλοφόρησε μια καινούργια μορφή σόδας διαίτης χωρίς ασπαρτάμη. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πλέον μια τεχνητή γλυκαντική ουσία που λέγεται σουκραλόζη.

Η σουκραλόζη είναι μια τεχνητή γλυκαντική ουσία που ανακαλύφθηκε πριν από περίπου 35 χρόνια, παρασκευάζεται από τη ζάχαρη αλλά είναι 600 φορές πιο γλυκιά από αυτή, συνεπώς προστίθεται στα τρόφιμα σε πολύ μικρές ποσότητες.

Δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό, συνεπώς δεν αποδίδει ενέργεια ούτε επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ επιπλέον διαλύεται στο νερό και είναι εξαιρετικά σταθερή όταν προστίθεται σε διάφορα επεξεργασμένα τρόφιμα και ποτά.

Όσο για τη γυναίκα, αφότου σταμάτησε να πίνει σόδα διαίτης, είπε στην αδελφή της ότι η υγεία της αν και «δεν είναι 100% εντάξει έχει βελτιωθεί δραματικά».

Όταν διάβασε το άρθρο στον γιατρό της, εκείνος της ακύρωσε όλα τα φάρμακα που της έδινε μέχρι εκείνη τη στιγμή και της συνταγογράφησε μόνο ένα: Το φάρμακο για την δηλητηρίαση από ασπαρτάμη.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com