Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Ε ΡΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

ΜΑΧΑΙΡΙ  ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΜΟΥ!!!  Με πράξη του υπουργικού συμβουλίου, θα προχωρήσει η πρόσληψη νέων συμβούλων για το γραφείο του αντιπροέδρου της... κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Η πράξη υπογράφεται από τον πρωθυπουργό και όλους τους υπουργούς ενώ καθορίζονται και οι αμοιβές: Οι πέντε σύμβουλοι θα κοστίσουν στον κρατικό προϋπολογισμό 36.000 ευρώ μέσα στο 2015 και 127.000 ευρώ για το 2016 αλλά και καθένα από τα επόμενα έτη. Οι ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την κάλυψη εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών αυξάνονται κατά πέντε ύστερα από την πρόταση Δραγασάκη της 9ης Οκτωβρίου, αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ. Η ισχύς της πράξης του υπουργικού συμβουλίου έχει αναδρομική ισχύ από τις 30 Σεπτεμβρίου.
Αν γίνει μια απλή διαίρεση, προκύπτει ότι κάθε σύμβουλος θα εισπράττει 25.400 ευρώ τον χρόνο ή κάτι περισσότερο από 2000 ευρώ τον μήνα.

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com