Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Γελούσε όλη ημέρα σαν ηλίθιος και τον ρώτησαν γιατί, όχι παιδιά υποψηφιότητα βάζει με την ΝΔΓελούσε όλη ημέρα σαν ηλίθιος και τον ρώτησαν γιατί, όχι παιδιά υποψηφιότητα βάζει με την ΝΔ..
Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Δήλωση του Νίκου Πέππα με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δημιουργεί με τον πολιτικό της λόγο, το νέο περιβάλλον των μεγάλων εθνικών συναινέσεων για την επομένη των εκλογών.
Η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα την 21η Σεπτεμβρίου,  έχει δηλώσει πως θα επιδιώξει ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές συνεργασίες, γιατί μόνο αυτές μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη πορεία για έξοδο από το Μνημόνιο και την κρίση.
Η χώρα δεν μπορεί να κάνει άλλα βήματα προς τα πίσω. Πρέπει να πάει Μπροστά! Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συγκρίνουν τα πεπραγμένα όλων. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άλλα ψευτοδιλήμματα. Αυτά μας κόστισαν πολύ ακριβά!
Η πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ με τιμά και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για τη μεγάλη εθνική υπέρβαση.

Σύντομο βιογραφικό: Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας, με διεθνείς διακρίσεις και πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου και πρώην Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com