Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος παρέσυρε την πρωταθλήτρια ΑΜΕΑ Φωτεινή Μπούσιου στον δρόμο της ψευτιάς και της βρόμας της Πολιτικής ζωής, διαβάστε τι έγινεΗ πρωταθλήτρια ΑΜΕΑ Φωτεινή Μπούσιου υποψήφια με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την «Πάτρα Δυνατή», ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ... !!

Η Φωτεινή Μπούσιου μετά από συνάντηση με τον κ. Νίκο Οικονομόπουλο δήλωσε παρούσα στην προσπάθεια της Παράταξης «Πάτρα Δυνατή» για μία άλλη πόλη, με νέους ορίζοντες και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Για μία πόλη που θα ανοίγει τις πόρτες σε κάθε πολίτη. Για μία μάχη σαν αυτή που η ίδια δίνει καθημερινά για τη ζωή, τον αθλητισμό και το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής όλων των πολιτών στα κοινά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε συγκινημένος από την απόφαση της Φωτεινής Μπούσιου για συμπόρευση με την παράταξη «Πάτρα Δυνατή» με κοινούς στόχους για την πόλη και τον δημότη και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με σθένος για την προώθηση πολιτικών που συμβάλλουν στην πλήρη συμμετοχή όλων των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της Πάτρας.

«Όταν υπάρχει θέληση όλα τα εμπόδια μπορούν να παραμεριστούν και πρέπει όλοι να αντλούμε δύναμη από τον αγώνα της Φωτεινής» κατέληξε ο κ. Οικονομόπουλος

Η Φωτεινή Μπούσιου γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα και είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής

Είναι αθλήτρια του Πινγκ Πονγκ και πρόσφατη επιτυχία της η πρώτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία της (ΤΤ6) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014 AMEA της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα τελευταία χρόνια η Φωτεινή Μπούσιου προπονείται σε Πάτρα και Αθήνα.

Ειδικά δε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει θέσει σαν στόχο να πετύχει μία μεγάλη διεθνή διάκριση.Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com