Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΥΦΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ?


Δήλωνε 11.000 ευρώ και είχε στην τράπεζα….170 εκατομμύρια!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ  "ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ! ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ"? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ? ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ!

Απίστευτα ποσά εντόπισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Κι όμως λεφτά…υπάρχουν σε κάποιους!
Οι εισαγγελείς ψάχνουν και βρίσνουν απίστευτα ποσά, τόσα που…δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Οι οικονομικοί εισαγγελείς (Π. Αθανασίου και Ι. Δραγάτσης) με τα νέα ευρήματα φοροαποφυγής που ανακάλυψαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς έχουν χάσει το…δικό τους λογαριασμό!
Ανακάλυψαν για παράδειγμα τον Γ.Α. ο οποίος δηλώνει άνεργος, πλην όμως διαθέτει καταθέσεις (που δεν τις δήλωσε) 2.750.000 ευρώ.
Το ζήτημα είναι ότι ο εν λόγω άνεργος υπέβαλλε κανονικά φορολογική δήλωση από το 2010 ως σήμερα με ετήσιο εισόδημα 300.000 ευρώ, χωρίς ποτέ να λέει από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά.
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα;
Ο Α.Κ. (κατασκευαστής κτιριακών εγκαταστάσεων) δήλωνε ετήσιο εισόδημα 11.000 ευρώ και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς βρέθηκαν (κρατηθείτε) 170 εκατ. ευρώ.
Σε τραπεζικό λογαριασμό του ορθοδοντικού Β.Ν. βρέθηκαν 8,5 εκατ. ευρώ και δήλωνε μόνο τα 3 εκατ. ευρώ. Συνταξιούχος οδοντίατρος (Κλ. Π.) δήλωσε 1,5 εκατ. ευρώ και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς βρέθηκαν 15 εκατ. ευρώ. Ο άνθρωπος…ξέχασε να δηλώσει τα 13,5 εκατ. ευρώ. Κ
αι ακόμη ένας δικηγόρος δήλωσε στη φορολογική του δήλωση εισόδημα 2 εκατ. ευρώ και βρήκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 15 εκατ. ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται αναφέρει ο Βηματοδότης που έχει και τις σχετικές αναφορές.

newsmessinia


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com