Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ?

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας εκ των σημερινών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., κατά τη νεανική του ηλικία, έβγαζε «μεροκάματο» παριστάνοντας δήθεν των πρόξενο των Φιλιππίνων στην Ελλάδα... Μιλάμε για «απάτη» πρώτου μεγέθους.
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και μας την περιέγραφε γνωστό πολιτικό στέλεχος που γνωρίζει παιδιόθεν τον σημερινό υπουργό.
Μας έλεγε λοιπόν η πηγή μας ότι ο τότε νεαρός και φέρελπις πολιτικός, στις αρχές της δεκαετίας του '90, είχε σκαρφιστεί πολλές κομπίνες για να βγάζει παχυλά και... μαύρα μεροκάματα.
Προφανώς ο σημερινός πρωθυπουργός δεν γνωρίζει για τα έργα και τις ημέρες του υπουργού του και τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλευόταν διάφορες κοινωνικές ομάδες για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει ντόλτσε βίτα στο Κολωνάκι και στους υπόλοιπους κοσμοπολίτικους προορισμούς.
Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν είχε στήσει «παράγκα» στο γραφείο του μπαμπά του μέσω της οποίας έγραφε συστατικές επιστολές σε Φιλιππινέζες τις οποίες χρησιμοποιούσαν για να πηγαίνουν ως υπηρετικό προσωπικό σε σπίτια εύπορων οικογενειών στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια.
Όπως αντιλαμβάνεστε η εγγραφή των επιστολών είχε και το ανάλογο κόστος από το οποίο ο πολιτικός της ιστορίας μας έβαζε στην τσέπη του για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει τη ζωή του...
Εύκολα, μαύρα και γρήγορα λεφτά...
Υ.Γ. 1: Κύριε Τσίπρα, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Καλό θα ήταν πριν κάνεις τόσο εύκολα υπουργούς να ρωτάς στην πολιτική πιάτσα για το ποιον και το βίο του καθενός.
Υ.Γ. 2: Περισσότερα δεν θα γράψουμε. Θα αφήσουμε τον πρωθυπουργό να διερευνήσει μόνος του την υπόθεση και να συλλέξει στοιχεία.

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com