Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Χειρότερα δε γίνετε, ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ, είδε φως και μπήκε και αυτή..η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ Δ. Ελλάδας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αιτ/νίας

Χειρότερα δε γίνετε, θα κλάψετε, είδε φως και μπήκε και αυτή, μα πια άλλη από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ Δ. Ελλάδας που αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα  στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αιτ/νίας. Τι άλλο θα δουν τα αυτιά μας και θα ακούσουν τα μάτια μας !!

Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ Δ. Ελλάδας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αιτ/νίας , μιλά με την ψυχή της.
-Η θετική σκέψη δίνει φτερά λέω πάντα στον εαυτό μου και στους άλλους!
-Η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι ακριβές έννοιες και δεν χαρίζονται!
-Ότι σε συντροφεύει στη ζωή σου, πρέπει να το εμπιστεύεσαι και να το σέβεσαι, ΝΟΜΟΣ και μάλιστα απαράβατος!
-Προσπερνώ τα εμπόδια και συνεχίζω να χαμογελώ!
-ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ! Ιερός νόμος της ανθρώπινης ύπαρξης!

Έκανα μια μικρή εισαγωγή λόγου, υπενθυμίζοντας κυρίως σε εμένα, πως πρέπει να συνεχίσω να υπάρχω στη δύσκολη συγκυρία της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Πολιτικοοικονομικοκοινωνική κρίση θα την ονόμαζαν πολλοί, αλλά δεν καταλήγουμε στην ίδια γωνία;
Ποιος δε βίωσε την αδιαφορία και την αναλγησία των πρώην μνημονιακών κυβερνήσεων καθώς και την αδιαλλαξία τους σε θέματα που έχρηζαν άμεσης λύσης;
Επαγγελματίας εθελόντρια είμαι και όχι πολιτικός(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ!!) , μα το έργο μας πλούσιο σε αγώνες πάντα με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο έχει πολιτικές προεκτάσεις.(Καλαααα μας τα είπαν κιαλοι κοπελια!!)

Στηρίζω με την υποψηφιότητά μου τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θεωρώ ότι η αγωνιστικότητα μαζί με την ευαισθησία που κατέχει ο Αλέξης Τσίπρας, μας δίνει τα εχέγγυα για μια διακυβέρνηση δημοκρατική, ισόνομη και δίκαιη.

Προσκαλώ όλους να δώσουν μια ευκαιρία να διακυβερνηθεί τούτος ο τόπος από ανθρώπους που το βλέμμα τους είναι καθάριο και που θα αποφύγουν πάση θυσία να μας κυλήσουν ξανά στο βούρκο της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Ας προσπεράσουμε το παρελθόν και με αξιοπρέπεια να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το αύριο. Αυτό μας αξίζει και το οφείλουμε και στις επόμενες γενιές που έρχονται.
Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Καραγιώργου Μαργαρίτα
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Τηλ.: 6937234419 e-mail : m.karagiorgou@yahoo.gr
ΕΕΑΣΚΠ: Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com