Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Σε τι τρελοκομείο ζούμε, Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με την ιδιότητα του γιατρού και όχι του Ατόμου με Αναπηρία και με το ψηφοδέλτιο των «Πρασίνων» στις Ευρωεκλογές

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Σε τι τρελοκομείο ζούμε ?

Στην Ελλάδα που το πρωί αναγελούν τα μέτρα και το βράδυ τα παίρνουν πίσω, θα βάλλουν λέει 23% στα δίδακτρα, τώρα ψάχνουν ισοδύναμα, οι γονείς δεν έχουν να τα πληρώσουν και θα στείλουν τα παιδιά στα δημόσια, στα οποία δημόσια δεν υπάρχουν καθηγητές και δάσκαλοι,ούτε υποδομές,  Θα βρουν λέει ισοδύναμα για τους αγρότες, θα επιβάλλουν 5% επιπλέον στην ρύθμιση Βαλαβανη, και ανάμεσα σε όλα αυτά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με την ιδιότητα του γιατρού και όχι του Ατόμου με Αναπηρία και με το ψηφοδέλτιο των «Πρασίνων»  βάζει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές. 

Είναι άραγε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος το ισοδύναμο του σκύλου ή του λύκου για τα ανάπηρα πρόβατα? η είδε και αυτός φως και είπε να μπει να δοκιμάσει την ανοχή μας

 Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με το ψηφοδέλτιο των «Πρασίνων» στις Ευρωεκλογές…Το μήνυμα του στα ΑμεΑ …

Με σοβαρές και στέρεες απόψεις «κατεβαίνει» στον πολιτικό στίβο ο γνωστός σε όλους μας ειδικευόμενος ψυχίατρος, Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Στις Ευρωεκλογές του Μαϊου συμμετέχει με τον συνδυασμό «Πράσινοι-Αλληλεγγύη-Δημιουργία-Οικολογία».

Με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας εμπειρία από επισκέψεις στο Ευρωκοινοβούλιο, ο τρόπος λειτουργείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώθησε τον Στέλιο στην υποψηφιότητά του.

«Θεωρώ πως δημιουργείται μια οργανωμένη πολιτική η οποία μπορεί να επιτρέπει  στην καθημερινότητα ενός ατόμου να εκφέρει άποψη στο θέμα της ανεξάρτητης διαβίωσης που είναι ένα θέμα που με απασχολεί και με ενδιαφέρει και ένα θέμα που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικά η Ευρώπη προωθεί απ΄ ότι η πολιτεία και το κράτος μας. Θεωρώ επίσης ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ακούγονται πολιτικές που στην Ελλάδα είτε δεν τις ξέρουμε, είτε δεν τις εφαρμόζουμε με τον σωστό τρόπο» , δηλώνει χαρακτηριστικά στο newsitamea.gr .

Εντός του Ευρωκοινοβουλίου …

Με την ιδιότητα του γιατρού και όχι του Ατόμου με Αναπηρία, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι άνθρωπος που πιστεύει και θα εξέφραζε από τα έδρανα του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου, ότι η παιδεία είναι ένας πυλώνας μια κοινωνίας που μπορεί να διαμορφώσει τους πολίτες.
Ενδιαφέροντα του Στέλιου είναι η παιδεία, η εκπαίδευση και η έρευνα που τη κρίνει σημαντική για μια κοινωνία. Πιστεύει στα δικαιώματα των ανθρώπων (είτε είναι άνθρωποι με αναπηρία είτε παιδιά ή γυναίκες).

Δηλώνει πως πρέπει να διαμορφωθεί μια κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο όπου η πολιτική να δουλεύει για τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος για την πολιτική !

Το μήνυμα του στα ΑμεΑ …

Τα άτομα με αναπηρία δεν είναι ξεχωριστές οντότητες αλλά είναι και αυτά άνθρωποι . Δεν θα πρέπει να νιώθουν κάτι το ιδιαίτερο ή το ειδικό και δεν πρέπει να φοβούνται να βγούν έξω , να αντιμετωπίσουν την κοινωνία.

«Η ζωή μας είναι για τη ζωή και όχι για το φόβο, την ανασφάλεια και για το αν θα τα καταφέρουμε . Θα τα καταφέρουμε ! Μπορούμε !»

Σεβασμός στον άνθρωπο πάνω απ΄όλα. Πρέπει να σταματήσουμε τα τείχη και τα όρια όταν μιλάμε για τον άνθρωπο. Δεν πρέπει να διαμερισματοποιούμε τον άνθρωπο και να τον βάζουμε σε «κουτιά».

Συμμετοχή …

Πρέπει ο κόσμος να είναι ενεργός και να κουνηθεί για να συμμετέχει με τον τρόπο του αν θέλει να αλλάξει αυτό που δεν του αρέσει. Δεν μπορεί να περιμένει από τους άλλους …Πρέπει να συμμετέχει ενεργά έτσι ώστε να φέρει την αλλαγή που επιθυμεί !


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com