Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Ποία μοναξιά Ποιός πόνος. Μόνο άμα το ζήσεις θα το καταλάβεις.Παράκληση Ανθρωπιάς και Ευαισθησίας από ΑΝΆΠΗΡΟ , Σαν δεν ντρέπονται στην Κυβέρνηση Τσίπρα Ποιος από εμάς έχει σειρά άραγε? Ποιος θα είναι που θα λυγίσει μετά?


Είμαι από Κρήτη αλλά τώρα μένω Αθήνα είμαι 37 χρονών συγνώμη που πέφτω τόσο χαμηλά, ξεκινάει ο απελπισμένος  Αντρέας Νικάκης να λέει με αναρτήσεις του στο προφίλ του στο facebook. «Μια στάλα Nτροπής και λίγη Aνθρωπιά»
«Ξαφνικά αισθάνεσαι πως είσαι ξένος όχι απλώς στο σπίτι σου, ξένος στην ίδια σου τη ζωή καταλήγει να λέει πριν μας πει το δράμα του , δεν μπορώ να ανταποκριθώ , στης δυσκολίες που περνάω , δυστυχώς ήμουν πολύ καλά πριν 2 χρόνια , δεν μου έλειπε τίποτα , στήριξα , πολύ κόσμο , με αποτέλεσμα να μου γυρίσουν τώρα την , πλάτη ορισμένοι , αλλά δεν το βάζω κάτω , καλή καρδιά να είναι καλά αλλά να ξέρουν υπάρχει θεός και βλέπει τίποτα άλλο !!

είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες Και  δυστυχώς είμαι σε πολύ κακή κατάσταση από τα ψηλά που ήμουν έπεσα πολύ χαμηλά και τρέπομαι που το λέω.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ  ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ θα ήθελα αν μπορείτε Κ αν έχετε την ευαισθησία Κ ανθρωπιά να με βοηθήσετε, αναζητώ τρόφιμα πρώτης ανάγκης , λαδί , και σκεύη μαγειρέματος , και ρουχισμό,

Σας ευχαριστώ πολύ και ευελπιστώ την άμεση ανταπόκριση σας, σας ευχάριστο από καρδιάς οποίος μπορεί ας το κάνει κοινοποίηση εύχομαι να μην έρθει κανείς στην θέση μου τότε θα καταλάβει πως περνάς !!

Στο μεταξύ δεν αρκεί κατά τους κυβερνώντες ο μόνιμος αποκλεισμός των αναπήρων από την εργασία, η επιβάρυνση τους όπως και των χρονίως πασχόντων στην υγεία και τα φάρμακα κάθε μήνα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση, τώρα έρχεται και το τελευταίο χτύπημα με την επιπλέον οριζόντια περικοπή στα επιδόματα και στις συντάξεις τους, κάτι το οποίο έχει αρχίσει από καιρό, όπως και η συζήτηση για αύξηση των εργασιακών ετών για τη συνταξιοδότηση τους.

Η αλληλεγγύη στον συμπολίτη με αναπηρία δεν είναι κάτι το θεωρητικό αλλά το πρακτικό και αφορά όλους μας γιατί στη θέση τους μπορούμε να βρεθούμε ανά πάσα στιγμή.

Τι θα γίνει με το φαγητό μας. Τα φάρμακά μας τα άλλα μικροέξοδα μας. Πως θα αντεπεξέλθουμε σε οποία έκτακτα έξοδα? ναι ο Αντρέας είναι μόνο μια περίπτωση πόσοι άλλοι αδύναμοι οικονομικά θα ακολουθήσουν τον Αντρέα όμως , πόσοι από εμάς μέσα στους επόμενους μήνες που η κυβέρνηση Τσίπρα θα εφαρμόσει το 3ο μνημόνιο θα αρχίζουν να λένε ανοικτά πλέον πως χρειάζονται βοήθεια διότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα. δεν έχουν φαγητό να φάνε.  


Η αναζήτηση ισοδυνάμων του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης βρήκε λύση και πόρους -όπως φαίνεται- μέσα στην ευπαθή ομάδα των ατόμων με αναπηρία και ιδιαίτερα των μη προνομιούχων αυτής.

Όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Αντρέα Νικάκη κάντε κλίκ εδώ 
εμείς στο TROL DISABLED - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ δημοσιοποιήσαμε πρώτοι την ιστορία του Αντρέα Νικάκη με την άδειά του φυσικά καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση Τσίπρα που μας οδηγεί στην εξαφάνιση και στην εξαθλίωση την δεδομένη στιγμή.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com