Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Υποψήφιος για το όσκαρ "ο αχόρταγος της Χρονιάς" ο Γιώργος Φουντουλάκης, άφησε την Δ.Ε.Η. για τον Τσίπρα και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ο Γιώργος Φουντουλάκης
Υποψήφιος για το όσκαρ "ο αχόρταγος της Χρονιάς" ο Γιώργος Φουντουλάκης, άφησε την Δ.Ε.Η. για τον Τσίπρα και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Να τι μας είπε ο υποψήφιος για το όσκαρ αρχίζοντας φυσικά με τις γνώστες παρλα@@πιπες της ράτσας του (δηλαδή αυτά που λένε πάντα οι πολίτικοι και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, αυτό εννοούμε με την λέξη ράτσα):
Tα ΑμεΑ χρειάζονται τη δική τους φωνή στην Ευρώπη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Πριν από μερικές ημέρες αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για να βρίσκομαι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Σήμερα, σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, η οποία εκτός όλων των άλλων θα δώσει την ευκαιρία ανάδειξης -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ.

Η πορεία μου μέσα αρχικά από τον χώρο του συνδικαλισμού και εν συνεχεία από τα κοινά των ΑμεΑ, χαρακτηρίστηκε από την συνέπεια και την αγωνιστικότητα. Βρισκόμουν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Προασπίστηκα ακόμη και σε χώρους απροσπέλαστους, όπως αυτός της Βουλή, τα δικαιώματα των ΑμεΑ αλλά και όλων των ευπαθών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που ξέρει πώς να τιμωρεί τους πολίτες του και όχι πώς να τους προστατεύσει. Μιας κοινωνίας που ψάχνει για να βρει λύση στην φτώχεια και την ανεργία.

Η Ευρώπη διαθέτει τα κονδύλια και τα προγράμματα για την ελάφρυνση των προβλημάτων που μαστίζουν τα ΑμεΑ αλλά και την ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ασκηθούν οι κατάλληλες πολιτικές εντός του
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να πετύχουμε την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, κάτι που προφανώς δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.


Χρειάζομαι την ψήφο σας για να μπορέσω να πιέσω και να απαιτήσω από την Ευρώπη. Χρειάζομαι την ψήφο σας για να αλλάξουμε τα πράγματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Tα ΑμεΑ χρειάζονται τη δική τους φωνή στην Ευρώπη.

Γιώργος Φουντουλάκης
Πρόεδρος Ελληνικής Παραλυμπιακής Επιτροπής & Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Γιώργος Φουντουλάκης γεννήθηκε το 1948 στη Σκοπή Κρήτης. Είναι παντρεμένος με τη Ναζελί Πανοσιάν. Σε ηλικία δυο ετών προσβλήθηκε από πολιομυελίτιδα και από την παιδική του ηλικία κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Ως εργαζόμενος στη Δ.Ε.Η. διετέλεσε για 6 χρόνια αναπληρωτής Γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ο.Π ΔΕΗ. Ωστόσο έργο ζωής από το 1988 μέχρι σήμερα, είναι η θεσμοθέτηση και η πρόοδος του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα και η ανάδειξη τους στο εξωτερικό.

Με τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στο Παραολυμπιακό κίνημα, το 2008 εκλέγεται πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και το 2010 Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com