Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

180 φυλακισμένοι με αναπηρίες αργοπεθαίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού, έφοδος του Trol disabled στο νοσοκομείο(!) «Άγιος Παύλος» των φυλακών

180 φυλακισμένοι με αναπηρίες αργοπεθαίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού, αυτό αποκάλυψε η έφοδος του Trol disabled στο νοσοκομείο(!) «Άγιος Παύλος» των φυλακών.

Για πρώτη φορά βγαίνουν φωτογραφίες από το νοσοκομείο(!) «Άγιος Παύλος» των φυλακών Κορυδαλλού με τα σακατεμένα σώματα των σακατεμένων φυλακισμένων. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν πρόκειται να σταματήσουν να συμβαίνουν ούτε εάν προσλάβουν περισσότερο προσωπικό.

Το «νοσοκομείο» μόνο νοσοκομείο δεν είναι. Βρωμιά, μικρόβια, μολύνσεις, εγκατάλειψη, βανδαλισμένα έπιπλα και ανύπαρκτα νοσηλευτικά ή ιατρικά εργαλεία ή τέλος πάντων υλικά για τη νοσηλεία ανθρώπων ή ζώων.

Αυτή η εικόνα που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ακόμη και εάν τα κρεβάτια ή τα έπιπλα είναι σπασμένα και ολοκληρωτικά κατεστραμμένα ακόμη και εάν τα στρώματα και οι κουβέρτες είναι λιωμένες και απολύτως φθαρμένες θα μπορούσαν να είναι καθαρά.

Σε αυτό το «νοσοκομείο» υποτίθεται ότι εργάζονται νοσοκόμοι και γιατροί. Δεν έχει σημασία εάν το προσωπικό είναι επαρκές για να κάνει νοσηλεία και ιατρική. Σημασία έχει ότι αυτό το προσωπικό δεν έχει φροντίσει ούτε το στοιχειώδες: Την καθαριότητα!

Αυτή η βρωμιά δεν είναι συμπτωματική. Είναι βρωμιά από την εγκατάλειψη των ίδιων των εργαζομένων μέσα στο «νοσοκομείο» της φυλακής.

Τα έπιπλα μπορεί να είναι σπασμένα, οι κουβέρτες μπορεί να έχουν λιώσει, τα στρώματα μπορεί να είναι κουρέλια. Μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα για υλικά νοσηλείας. Μπορεί το κράτος να μην ενδιαφέρθηκε να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα υλικά.

Σε ολόκληρη τη φυλακή του Κορυδαλλού και στο «νοσοκομείο» δεν υπάρχουν 5 € για να πλύνουν και για να βάψουν αυτή την πόρτα;

Όμως η βρωμιά δείχνει ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στο κράτος ούτε μόνο στη διοίκηση της φυλακής.

Το πρόβλημα βρίσκεται και σε αυτούς που εργάζονται στη φυλακή και δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε καθαριότητα να κάνουν στο «νοσοκομείο». Η περιφρόνηση και η εγκατάλειψη αυτών που εργάζονται στο «νοσοκομείο» φαίνεται. Κραυγάζει!

Όσα λεφτά και να μπουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο. Τα καλύτερα έπιπλα, τον καλύτερο ξενοδοχειακό εξοπλισμό πολυτελείας και τα καλύτερα ιατρικά εργαλεία να στείλουν σε αυτό το «νοσοκομείο» μέσα σε μία εβδομάδα θα έχουν γίνει τόσο βρώμικα και τόσο σπασμένα όσο φαίνονται και στις φωτογραφίες.

Είναι αυτό θάλαμος νοσοκομείου πολιτισμένου κράτους;

Γιατί μην πει κανένας ότι η πόρτα του «νοσοκομείου» είναι φθαρμένη. Είναι βρώμικη, είναι χτυπημένη και δεν έχει βαφτεί τα τελευταία είκοσι χρόνια. Πόσο άραγε κοστίζει λίγο σαπούνι, ένα γιαλοχαρτο και λίγη μπογιά για να φαίνεται αυτή η πόρτα ως πόρτα καθαρή και βαμμένη; Χρειάζονται περισσότερα από 5 € για να γίνει η πόρτα σαν καινούρια;

Τα κομοδίνα στο βάθος πόσα χρήματα χρειάζονται για να αγοραστεί απορρυπαντικό και να καθαριστούν; Δεν υπάρχουν καλάθια αχρήστων για να βάλουν τα σκουπίδια και τα αφήνουν επάνω και μέσα στο κομοδίνο; Χρειάζεται ειδική τεχνογνωσία και πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για να εκτελέσουν το συγκεκριμένο καθήκον;

Προφανώς η «καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» και προφανώς αυτοί που εργάζονται σε αυτό το χώρο δεν διακρίνονται για την αρχοντιά τους.

Όσες χιλιάδες υπαλλήλους και να προσλάβουν σε αυτό το «νοσοκομείο» θα εξακολουθεί να είναι βρώμικο.

Πώς έσπασαν τα υποπόδια από το αναπηρικό κάθισμα του ακρωτηριασμένου; Με ποιον τρόπο; Πρέπει να φωνάξουν ιατροδικαστή για να εκδώσει πόρισμα;

Ποιον κοροϊδεύουν οι αρμόδιοι άραγε?
H ουσία είναι άπαξ και μπεις στην φυλακή ανάπηρος η όχι δεν υπάρχει καμιά μέριμνα και κανένας δεν θα ενδιαφερθεί .

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com