Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Δοσούλας, Συγκλόνισε την Ελλάδα το 1994 τώρα φέρεται να κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠοτάμιΤο παιδί που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 1994 φέρεται να κατεβαίνει υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» .

Ο 30χρονος σήμερα Βασίλης Δοσούλας είναι φοιτητής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, φτιάχνει με τα χέρια τους δερμάτινες τσάντες και με δύο καλούς του φίλους άνοιξε εστιατόριο που έχει ως βάση τα μανιτάρια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», άρχισε να βοηθάει εθελοντικά το εγχείρημα του Ποταμιού από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και βρίσκεται πολύ συχνά στα γραφεία του κόμματος, στους Αμπελόκηπους.

Ο Βασίλης Δοσούλας, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 20 χρόνια, όταν έχασε τα δυο του πόδια και το δεξί του χέρι από τους έλικες ενός ιπτάμενου δελφινιού ενώ ψάρευε με τον πατέρα του και το θείο του. Οι γιατροί στο ΚΑΤ κατάφεραν να συγκολλήσουν το χέρι του. Αυτό που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων μας είναι η δύναμη ψυχής με την οποία ο 10χρονος τότε Βασίλης και οι γονείς του αντιμετώπισαν το τραγικό περιστατικό.

Οι άνθρωποι του «Ποταμιού» πιστεύουν ότι ο Βασίλης αποτελεί σύμβολο δύναμης.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com