Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Τυφλοί προγραμματιστές προσφέρουν εντελώς δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης υπολογιστών και ιστοσελίδων για τυφλούς και άτομα με προβλήματα ακοής -όρασηςΠρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης υπολογιστών ,ιστοσελίδων, ε-μαιλς, chatting, και για  τα προγράμματα γραφείου συμπεριλαμβανομένων των Word και Excel, για τυφλούς από δύο τυφλούς προγραμματιστές προσφέρετε εντελώς δωρεάν στους Έλληνες με προβλήματα όρασης μέσο του Facebook των AμεΑ (http://www.disabledbook.com/)

Η ομάδα του Facebook των AμεΑ σε συνεργασία με τους Michael Curran and James Teh, δυο τυφλών προγραμματιστών που το ανέπτυξαν και το εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αυστραλία, με ομιλία για τα Ελληνικά και πάνω από 43 άλλες γλώσσες, το διαθέτουμε  εντελώς δωρεάν μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας Facebook των AμεΑ(http://www.disabledbook.com/)Εάν έχετε προβλήματα όρασης ή έχετε γνωστό με προβλήματα όρασης που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του, να κάνει σερφαρισμα στο ιντερνετ για online τραπεζικές υπηρεσίες, καταστήματα και για να διαβάσει ειδήσεις από ιστοσελίδες και μπλοκ, να έχει facebook , να στείλει email, να κάνει chat η ακόμα και να γράψει ένα κείμενο η λογιστικό φύλο στο Word και Excel και να διορθώσει τα ορθογραφικά λάθει του, τότε πρέπει να κάνετε  κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή  και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας η το λάπτοπ σας εντελώς δωρεάν. 


Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος.


Υποστήριξη για δημοφιλείς εφαρμογές, όπως προγράμματα περιήγησης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, e-mail, internet chatting, και τα προγράμματα γραφείου συμπεριλαμβανομένων των Word και Excel. Το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στον υπολογιστή σας, αλλά έχει την ικανότητα να τρέχει εξ ολοκλήρου από ένα USB stick ή άλλο φορητό μέσο. Συνθέτη ομιλία για τα Ελληνικά και πάνω από 43 άλλες γλώσσες. Αναφορά μορφοποίηση κειμένου όπου αυτά είναι διαθέσιμα, όπως το όνομα και το μέγεθος γραμματοσειράς, το στυλ και ορθογραφικά λάθη. Αυτόματη ανακοίνωση του κειμένου κάτω από το ποντίκι και προαιρετική ακουστική ένδειξη της θέσης του ποντικιού. Υποστήριξη για πολλούς ανανεώσιμη προβολή Braille. Εύκολο στη χρήση και στην εγκατάσταση. Υποστήριξη για κοινές διεπαφές προσβασιμότητας, όπως Java γέφυρα πρόσβασης. Υποστήριξη για τα Windows Command Prompt και κονσόλα εφαρμογών. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ  ΤΑ WINDOWS ΑΠΟ XP ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ

Λίγα λόγια για τους τυφλούς Michael Curran and James Teh 

Συναντήθηκαν σε μια μουσική κατασκήνωση για τυφλούς, όπου συνειδητοποίησαν ότι μοιράζονται ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους υπολογιστές. Αρκετά χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους τυφλούς και άτομα με προβλήματα ακοής -όρασης.

Για τους τυφλούς να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή, χρειάζεται ένα πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης που διαβάζει το κείμενο στην οθόνη σε μια συνθετική φωνή ή με μια πινακίδα Μπράιγ. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις το λογισμικό ανάγνωσης οθόνης κοστίζει περισσότερο από τον ίδιο τον υπολογιστή. Στο παρελθόν αυτό έχει αφήσει τους υπολογιστές απρόσιτους για εκατομμύρια των τυφλών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα, επειδή χωρίς υπολογιστές, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και την απασχόληση είναι εξαιρετικά περιορισμένη, για να μην αναφέρουμε τις καθημερινές λειτουργίες, όπως οι online τραπεζικές υπηρεσίες, καταστήματα και ειδήσεις.

Τον Απρίλιο του 2006 ο Michael άρχισε να αναπτύσσει ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης για χρήση με υπολογιστές που τρέχουν σε Windows. Κάλεσε τον James, ο οποίος είχε πρόσφατα ολοκληρώσει το πτυχίο της πληροφορικής του, να αναπτύξει το λογισμικό μαζί του.

Μαζί αυτοί οι δύο πλήρως τυφλοί ίδρυσαν μια οργάνωση Πρόσβαση όχι-για-κέρδος για την υποστήριξη της ανάπτυξης του αναγνώστη οθόνης. Πριν από πάρα πολύ καιρό ήταν σε θέση να εργάζονται με πλήρες ωράριο για το έργο, χάρη σε μια σειρά εταιρικών επιχορηγήσεων και δωρεές ιδιωτών.

Το πρόγραμμα  έχει μεταφραστεί από εθελοντές σε Ελληνικά και περισσότερες από 43 γλώσσες, και έχουν χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους σε περισσότερες από 120 χώρες. Επίσης, έχει κερδίσει πολλά βραβεία.Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com