Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ??

ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ  ΤΑ "ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ!!!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?? Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΙΔΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ!
19 Νοεμβρίου 2015Εντάξει. Η τύπισσα μας τρολάρει κανονικά. Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να τεκμηριώσει το συγκεκριμένο γεγονός. Η Χριστίνα Μανουηλίδου έχει ένα προφίλ απολύτως κανονικό όπως πολλές γυναίκες στο Facebook. Πριν λίγες ώρες λοιπόν πόσταρε τις παρακάτω πληροφορίες με αποτέλεσμα να κοινοποιηθεί σε 400 και πλέον προφίλ.
Προφανώς και τη γλεντάνε όλοι… αλλά ρε παιδιά… τι κουβαλάμε μέσα μας τελικά; Έχετε αναρωτηθεί; Η Χριστίνα γράφει: « ΕΓΩ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΩΣ ΜΟΥ ΕΔΟΘΗ ΩΣΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.
ΕΓΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ.
Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΓΩ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΤΗΝ 1.ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΥΙΟΎ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΦΩΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2016.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ..
ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ».
Εντάξει. Αυτό ήταν . Πάω να πέσω από το μπαλκόνι τώρα…
Πηγή: Nassosblog

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com