Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Για δε,,,,ξετσουτσουρωσε κιαυτος!!!! Ο Τραμπ: Χλεύασε δημοσιογράφο με κινητικά προβλήματα


Ακόμη και για τον πήχη που έχει θέσει, ο Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε αυτή τη φορά τα εσκαμμένα: Ο πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δέχεται πανταχόθεν βέλη κριτικής επειδή μιμήθηκε χλευαστικά δημοσιογράφο με κινητικά προβλήματα κατά τη διάρκεια ομιλίας του. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τραμπ όχι μόνο αρνείται πως κορόιδευε το κινητικό πρόβλημα αλλά θέλει και... να του ζητήσουν συγγνώμη, λέγοντας πως ο δημοσιογράφος «εκμεταλλεύεται την αναπηρία του».

Το νέο επεισόδιο στην... «Τραμπ-ιάδα» πιάνει το νήμα από την αμέσως προηγούμενη αμφιλεγόμενη αναφορά του Τραμπ, όταν είχε ισχυριστεί ότι «χιλιάδες μουσουλμάνοι πανηγύριζαν στη Νέα Υόρκη όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι». 

Ο Τραμπ είχε παραπέμψει τότε σε κείμενο του δημοσιογράφου Σερτζ Κοβαλέβσκι (που δούλευε το 2001 στην Washington Post Και τώρα στους New York Times). Ο Κοβαλέβσκι -ο οποίος πάσχει από αρθρογρύπωση- επισήμανε όμως στη συνέχεια πως, όπως ανέφερε και στο αρχικό του άρθρο, δεν είχαν επιβεβαιωθεί ποτέ «πανηγυρισμοί μουσουλμάνων» στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ. 

Από εκεί ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, σε ομιλία του Τραμπ στη Νότια Καρολίνα: «Το κομμάτι το είχε γράψει ένας συμπαθητικός ρεπόρτερ και τώρα κάνουν πίσω». «Πρέπει να τον δείτε αυτόν τον τύπο» συνέχισε ο Τραμπ, παριστάνοντας πως τα χέρια του «μαγκώνονται» και αλλάζοντας τη φωνή του, «"εεε, δεν ξέρω τι έλεγα, εεε, δεν θυμάμαι"».

Η μίμηση έβγαλε τους πάντες «στα κάγκελα», με τις δύο εφημερίδες να βγαίνουν μπροστά καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό. 

Ο ίδιος όμως υποστήριξε στη συνέχεια πως «δεν ήξερε ποιος ήταν και πώς ήταν ο Κοβαλέβσκι, ούτε και την φυσική του κατάσταση». Επιπλέον, πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας πως... «απαιτεί συγγνώμη» και πως ο Κοβαλέβσκι «εκμεταλλεύεται την αναπηρία του». 

Ο ίδιος ο Κοβαλέβκσι ανέφερε πως ο Τραμπ τον γνώριζε και μάλιστα καλά, καθώς κάλυπτε μεταξύ '87 και '93 την επιχειρηματική του πορεία και ήταν σίγουρος «πως τον θυμάται και θυμάται την εμφάνισή του».

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com