Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Γαμπροί Για Πούλημα


Γαμπροί Για Πούλημα

στο Θέατρο Ακροπόλ

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας παρουσιάζουν στο Θέατρο Ακροπόλ τη νέα τους καυστική και σατιρική κωμωδία, με τίτλο «Γαμπροί για Πούλημα». Με θέμα ευρύτερα πολιτικό, το νέο έργο του διάσημου συγγραφικού διδύμου επιδιώκει να καυτηριάσει την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση, τη στιγμή ακριβώς που όλα φαίνονται να κυλούν στην πραγματικότητα σαν μια τεράστια φάρσα.
Οι ήρωες του έργου έχουν ελαττώματα και προτερήματα, και παρουσιάζουν συμπεριφορές που αντανακλούν την πολιτική τους ηγεσία. Σκοπός του έργου είναι όχι μόνο να σχολιάσει τις συμπεριφορές αυτές, αλλά να μας κάνει να τις καταλάβουμε, να τις δούμε με συμπάθεια, και να τις βελτιώσουμε.  Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε πάνω, ούτε κάτω λοιπόν, «ο εχθρός είναι μέσα μας (όπως λένε  οι ίδιοι οι συγγραφείς μας) και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και η λύση είναι μέσα μας»!

Ο Μάκης Κωσταρέλλος είναι τηλεοπτικός παραγωγός, που περνά τη δική του κρίση λόγω της οικονομικής κρίσης. Η γυναίκα του η Φλώρα έχει ινστιτούτα μανικιούρ-πεντικιούρ, που οδηγείται στην πτώχευση, ενώ  ο γιος τους ο Αλέξης δεν τα πάει καλά με τις επιχειρήσεις –είναι και το χεράκι του λιγάκι μακρύ….
Ο κηπουρός της οικογένειας, Αλέξης, που έχει κι αυτός έναν γιο, δίνει λιγότερη σημασία στην κηπουρική, αλλά έχει βάλει στο μάτι το αρχαίο αγαλματάκι της οικογένειας, το οποίο φυσικά κανείς δεν ξέρει από που προήλθε.
Από την άλλη πλευρά, ο γενικός γραμματέας ενός μεγάλου υπουργείου πουλάει εξυπηρετήσεις κι υπογραφές με αντίτιμο, μεταξύ άλλων, ερωτικές χάρες.
Μια Ρωσίδα ψάχνει γαμπρό από το Internet Και μια άλλη Ρωσίδα αγοράζει κειμήλια, αρχαία κατά προτίμηση.
Ο κος Κωσταρέλλος έχει ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια… Η κα Κωσταρέλλου έχει εραστή της τον κηπουρό…. Ο γιος του κηπουρού έχει φιλενάδα με λεφτά…, οι Ρωσίδες καταφθάνουν φορτωμένες λεφτά και λυσσασμένες για ψώνια, όλοι οι ήρωες μας έχουν την φωλιά τους κάπως λερωμένη…
Όλα πωλούνται, όλα αγοράζονται στην ιστορία μας κι ένα  βράδυ, τα φέρνει έτσι η ζωή που  στο σπίτι των Κωσταρέλλων γίνεται το έλα να δεις….!!!
Πρωταγωνιστούν:
  • Μάκης Κωσταρέλος – Ο πατέρας – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • Φλόρα Κωσταρέλου – Η ΜΗΤΕΡΑ – ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ
  • Γκαλίνα Μπακλάνοβα  – Ρωσίδα δισεκατομμυριούχος – ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
  • Μίλτος – Ο γιος του Σταμάτη – ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  • Θανάσης – Ο κηπουρός και εραστής της Μαίρης – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ
  • Στέλλα – γκόμενα του Αλέξη – ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ
  • Τζούλη Αλαμάνα– Ερωμένη του Μάκη – ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ
  • Σταμάτης Δεβέκουρας – Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης  – ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
  • Αλέξης Κωσταρέλος – Ο γιος – ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
  • Γκαλίνα Λουμπίνοβα – Ρωσίδα εκατομμυριούχος – ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΘΕΑΜΑ ΑΚΡΟΠΟΛ
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com