Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη ΣΟΚ!!! Μαϊμού λογιστής προσφέρει Δωρεάν Συμβουλές για ΑμεΑ. Καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Όπως  ανάφερε ο καταγγέλων  στην δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μαϊμού λογιστής προσφέρει .Δωρεάν Συμβουλές για ΆμεΑ και οικονομικά αδύναμους μέσω του facebook και ισοτόπου στο ιντερνετ. Χιλιάδες οι ανάπηροι που έχουν εξαπατηθεί. τους παίρνει μέχρι και 3000 εύρω για να μεσολαβήσει και να ολοκληρώσει τις φορολογικές τους υποθέσεις  χωρίς καν να έχει πτυχίο στα λογιστικά αφού πηγαίνει σε νυκτερινό σχολείο..


Τον λόγο έχει πλέων η  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Καταγγελία έγινε από Ανάπηρο συμπολίτη μας που ζητάει την ποινική δίωξη του Ανδρέα Μπαρδάκη γιατί προβάλει στο facebook προφίλ του (κλικ εδώ) και στον ιστότοπο που διαχειρίζεται σε μπλοκ σποτ http://logistis-amea.blogspot.gr/ και παρουσιάζετε με την ιδιότητα του λογιστή.
Όπως μας ανάφερε ο καταγγέλων  o Μαϊμού λογιστής  προσφέρει .Δωρεάν Συμβουλές για ΆμεΑ και οικονομικά αδύναμους μέσω του facebook και ισοτόπου στο ιντερνετ. Χιλιάδες οι ανάπηροι που έχουν εξαπατηθεί. τους παίρνει μέχρι και 3000 εύρω για να μεσολαβήσει και να ολοκληρώσει τις φορολογικές τους υποθέσεις  χωρίς καν να έχει πτυχίο στα λογιστικά..


Επειδή στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι ο καταγγέλων τηλεφώνησε στο επιμελητήριο να ρωτήσει εάν ο Ανδρέας Μπαρδάκης έχει άδεια λογιστή η βοηθού λογιστή και του απάντησαν ότι ο Ανδρέας Μπαρδάκης δεν έχει άδεια ούτε σαν βοηθός αλλά ούτε σαν λογιστής γιατί ανάμεσα στα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την άδεια , χρειάζεται και βεβαίωση σπουδών ανάλογης ειδικότητας κάτι που ο Ανδρέας Μπαρδάκης δεν έχει διότι σπουδάζει ακόμα στο νυχτερινό λύκειο. 

Όταν δε ο καταγγελιών επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μπαρδάκη  εκείνος του είπε ότι δεν χρειάζεται άδεια αφού δουλεύει σε ανώνυμη εταιρεία συμβουλών επιχειρήσεων χωρίς να του πει ούτε το όνομα ούτε το αφμ της εταιρείας. 

Πως θα μπορούσε άλλωστε να του δώσει στοιχεία την εταιρίας αφού θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι , διότι ποια εταιρεία προσλαμβάνει για λογιστή η βοηθό λογιστή άτομο χωρίς πτυχίο ανάλογης ειδικότητας. Ποια?

Το εμαιλ στην δίωξη
Το εμαιλ που έστειλε ο καταγγέλων στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα λέει όλα

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com