Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Αποκλειστική συνέντευξη του Τρολ, Πυροβόλησαν τουλάχιστον 12 άτομα σε Κέντρο για Άτομα με αναπηρίες, στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφορνιας


Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ύποπτοι ήταν νεκρoί την Τετάρτη μετά από δύο ανθρώπους σε μια αποστολή που περιγράφεται από τις αρχές ως «πιθανώς τρομοκρατίας" εισέβαλαν σε ένα μέρος των διακοπών σε μια αίθουσα συσκέψεων στην Καλιφόρνια και εξαπέλυαν ένα λουτρό αίματος.Οι σκοπευτές κατέφυγαν σε ένα μαύρο SUV μετά τους πυροβολισμούς μέσα στην ενδοχώρα στο Περιφερειακό Κέντρο, ένα κέντρο για άτομα με αναπηρίες στο San Bernardino, περίπου 55 μίλια ανατολικά του κέντρου του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία .

Δεκαεπτά άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως είπε η αστυνομία στο Trol disabled- Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ  . Οι αρχές είπαν ότι δεν κίνητρο είχε καθοριστεί και ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποκλειστεί.
Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν.Τουλάχιστον 10 από τους 17 τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία πυροβόλησε δύο υπόπτους μετά από κυνηγητό σε ανταλλαγή πυροβολισμών ώρες αργότερα. Είχαν αναγνωριστεί ως Syed Rizwan Farook, 28, και μια γυναίκα, Tashfeen Μαλίκ, 27.
Οι ύποπτοι σκοτώθηκαν.
Ένα τρίτο πρόσωπο είναι υπό κράτηση.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στην ανταλλαγή πυροβολισμών.
Η αστυνομία είπε ότι «εκρηκτικοί μηχανισμοί" βρέθηκαν μέσα στο κέντρο και ότι είχαν καταστεί ασφαλής.

Ο Marybeth Feild, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου των επιτρόπων, δήλωσε στο Trol disabled- Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ ότι οι  πυροβολισμοί ξέσπασαν σε μια αίθουσα συσκέψεων όπου η επαρχία του Σαν Μπερναρντίνο Τμήμα Δημόσιας Υγείας έκανε ένα συμπόσιο.

Περίπου 4½ ώρες μετά τους πυροβολισμούς, η αστυνομία σε έλεγχο την κοντινή πόλη Redlands ανακάλυψε  ένα αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι σχετίζονταν με το περιστατικό στο, San Bernardino. Ο Αρχηγός  της Αστυνομίας Jarrod Burguan είπε. Το κυνηγητό οδήγησε πίσω στο San Bernardino, όπου δύο άνθρωποι που περιγράφονται ως ύποπτοι - ένας άνδρας και μια γυναίκα - σκοτώθηκαν, είπε.

Ένα τρίτο πρόσωπο που είχαν δει να τρέχει μακριά από τη σκηνή ι ήταν υπό κράτηση, ο Burguan είπε. Οι ερευνητές δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσουν την αναζήτηση του οχήματος μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, αφού υπήρχαν εκρηκτικά σε αυτή τη σκηνή και έπρεπε πρώτα να τα ασφαλίσουν, είπε.
Ένας αξιωματικός πυροβολήθηκε στην αντιπαράθεση, αλλά δεν υπέστη σοβαρό τραύμα και αναμένεται να είναι εντάξει.

Ο Burguan είπε πως ο Farook και Malik ήταν συνδεδεμένοι με κάποιο τρόπο, πιθανώς ως σύζυγοι ή ως αρραβωνιασμένοι. Ένα άτομο που ονομάζεται Syed Farook είναι φέρετε ως κάτοικος της διεύθυνσης Redlands από την οποία η αστυνομία παρακολουθούσε τον SUV που εμπλέκονταν στην ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο Burguan ανέφερε ότι οι ύποπτοι ήταν οπλισμένοι με τουφέκια  και ημιαυτόματα πιστόλια. Πηγές κοντά στην έρευνα είπαν στο Τrol disabled- Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ  ότι η ATF είχε εντοπίσει τα τέσσερα πυροβόλα όπλα και ότι δύο από αυτούς ήταν γνωστοί .

Η Μέρεντιθ Ντέιβις, εκπρόσωπος του τμήματος του Λος Άντζελες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Αλκοόλ, Καπνού, πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών, ανέφερε ότι οι ύποπτοι είχαν πολλά όπλα και πυρομαχικά στο σώμα τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για μια συμπλοκή εάν αυτό συμβεί.

Ο Farhan Χαν, ο οποίος είπε ότι είναι αδελφός-του Farook, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το βράδυ ότι "σοκαρίστηκε".

"Μιλήσαμε πριν από μία εβδομάδα», είπε ο Χαν σε συνάντηση που οργανώθηκε από το Λος Άντζελες  σχετικά με τις Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων. «Δεν έχω καμία ιδέα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο;"

Ο David Bowdich, βοηθός διευθυντής του FBI στο Λος Άντζελες, δήλωσε πως το περιστατικό είχε θεωρηθεί ως «πιθανώς τρομοκρατίας." Ο Burguan επανέλαβε την Τετάρτη το βράδυ ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποκλειστεί.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν προετοιμασμένοι»
Οι αρχές ανέφεραν ότι 10 από τους 17 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Επικεφαλής της πυροσβεστικής Τομ Hannemann είπε τρεις άνθρωποι βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση.

"Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν έτοιμοι να κάνουν ό, τι έκαναν σαν να ήταν σε μια αποστολή", δήλωσε ο Burguan. " ήταν οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα και με πιστόλια».

Για το Τrol disabled- Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ
Αθήνα 3-12-2015

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com