Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

ΤΖΟΚΕΡ: Aνάπηρος ο υπερτυχερός απο την Πάτρα που παίρνει τα 15,5 εκ. ευρώ! – Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Πανζουρλισμός για ακόμη μία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ στην Ελλάδα, αφού στην κλήρωση της Κυριακής (13/12), κληρώνονταν πάνω από 15,5εκ. ευρώ! Στην κλήρωση βρέθηκε ένας υπερτυχερός, ο οποίος κέρδισε 15.500.000 ευρώ! Το  Trol disabled το Κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ κατάφερε να μιλήσει μαζί με τον τυχερό από την Πάτρα ο οποίος αναρρώνει από εγκεφαλικό το οποίο του άφησε μια μικρή αναπηρία στο αριστερού χέρι του και πόδι (ημιπληγία) 

Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί, που κληρώθηκαν στην κλήρωση της Κυριακής (13/12) είναι οι: 10, 27, 28, 31, 38  και Τζόκερ ο αριθμός 3. Παίχτηκαν συνολικά 22.169.174 στήλες, ενώ η κληρωτίδα «έβγαλε» πέντε (5) 5άρια.

Οι κατηγορίες επιτυχιών και οι νικητές ανά κατηγορία (κλήρωση 1661):

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΥΓΚΩΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Η ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!! ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com