Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Μεμονωμένο περιστατικό για μια ακόμη φορά ο βιασμός ενός 7χρονου στο Παπάφειο ίδρυμα του οποίου είναι Πρόεδρος ο Άνθιμος-Ποιος το περίμενε?Η ομοφοβία, οι ακρότητες του Άνθιμου, ο χομεϊνικός του λόγος δεν είναι παρεκτροπή και επικίνδυνη έστω γραφικότητα. Είναι η εικόνα που κρύβει μια πραγματικότητα. Ίσως ήρθε η ώρα να τη φωτίσουμε μαζί με το κουσούρι του Άνθιμου.

Δεν του αρέσει η δημοσιότητα του Άγιου Πατέρα. Όχι η δική του, του σκανδάλου. Ο ίδιος ξεροσταλιάζει στα τηλεπαράθυρα, ακίζεται με τους παρουσιαστές, έχει άποψη για όλα (κυρίως για τους ομοφυλόφιλους) και είναι ο μόνος από την αγία τηλεοπτική τριάδα της Θεσσαλονίκης που δεν έχει καταδικασθεί (ακόμη) σε φυλάκιση όπως ο Ψωμιάδης και ο Παπαγεωργόπουλος.

Η απέχθεια του Άνθιμου στη δημοσιότητα αφορά το βιασμό ενός 7χρονου στο Παπάφειο ίδρυμα του οποίου είναι Πρόεδρος . Δεν την καταλαβαίνει όπως λέει η ανακοίνωση που έβγαλε, ούτε τη δικαιολογεί τη δημοσιότητα. Μεμονωμένο περιστατικό για μια ακόμη φορά.

Είναι γνωστά όσα γίνονται στα άγια ιδρύματα από την εποχή που η Φρειδερίκη έστελνε παιδάκια να πλέκουν την προίκα της Πριγκίπισσας στα ορφανοτροφεία της. Είναι καταγεγραμμένη ιστορικά η υποκρισία, οι κακοποιήσεις παιδιών και τα βουβά βογγητά  στα ιδρύματα της “φιλανθρωπίας”.

Καθωσπρέπει χριστιανοί, σε όλα τα πλάτη της γης κρύβουν τις άρρωστες ορέξεις τους και τη βίαιη φύση τους μέσα στην καλοσύνη των ιδρυμάτων. Και όταν υπάρχει κάποια αποκάλυψη, είτε πρόκειται για τα άδυτα του Βατικανού, είτε για τα ιδρύματα που στέκονται υπό την χρυσή πάντα επισκοπική μήτρα της δικής μας εκκλησίας, τότε γίνεται επίκληση στη σιωπή. Μη μιλάτε, μην αποκαλύπτετε βλάσφημοι γιατί κινδυνεύουν παιδιά. Μόνο που τα παιδιά τα κακοποιούν  ή τα μαθαίνουν να κακοποιούν οι ίδιοι, μέσα στα φριχτά δωμάτια των ιδρυμάτων. Το ίδιο φριχτά με τα μυστικά που κρύβουν.

Ναι ξέρω, θα βρεθούν πολλοί να πουν δεν είναι όλα τα ιδρύματα έτσι και δεν είναι όλοι φριχτοί και υποκριτές της καλοσύνης. Ναι σίγουρα δεν είναι. Μόνο που πρέπει να το δείχνουν κιόλας. Όχι με προσευχές, αλλά αφήνοντας την αλήθεια να ακουστεί.

Ο Άνθιμος προσπαθεί να την κρύψει, να την κάνει εσωτερική διοικητική υπόθεση, να την αποδυναμώσει από αυτό που είναι: ένα σκάνδαλο βιασμού κάτω από την απέραντη αγάπη της Εκκλησίας και κυρίως τη σιωπή της. Γιατί άραγε; Γιατί παιδιά βιάζουν παιδιά στα ιδρύματα των αγίων; Θα μάθουμε ποτέ;
Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com