Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-Ενίσχυση των παιδιών προσφύγων από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων ΈβρουΤο προεδρείο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους συναδέλφους όσο και τους πολίτες που συμμετείχαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και συμπαράστασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων  σε συνεργασία με την Ένωση, για τη συγκέντρωση ρουχισμού, υποδημάτων και τροφίμων μακράς διαρκείας, τα όποια το επόμενο χρονικό διάστημα κλιμάκιο της Ομοσπονδίας θα διαθέσει για τα παιδιά των προσφύγων.
Ανάμεσα στα παιδιά των προσφύγων, βρίσκονται και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η μεγάλη επιτυχία του όλου εγχειρήματος αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να πετύχουμε πολλά.

                                            ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com