Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Καινούργια «ντροπή» απο την Κυβέρνηση Τσιπρα-Μόνο με το ΑΜΚΑ οι ανασφάλιστοι θα έχουν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψηΣύμφωνα με πληροφορίες  στο Trol disabled το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ , και μεδηλώσεις του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, με τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου για την υγεία τελειώνει ο θεσμικός αποκλεισμός των ανασφάλιστων, κατοχυρώνεται το δικαίωμα της καθολικής και ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ τελειώνει και η εικόνα της διαρκούς συρρίκνωσης του συστήματος.

Ο κ. Ξάνθος χαρακτήρισε «ντροπή» για μια ευρωπαϊκή χώρα τη διατήρηση μιας εκκρεμότητας, όπως αυτή της υγειονομικής φτώχειας. Ο υπουργός ανέφερε, επίσης, ότι μια δεύτερη δέσμη νομοθετικών ρυθμίσεων, θα καταστήσει το σύστημα υγείας, το οποίο βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση, λειτουργικό και αξιόπιστο.

Συνεχίζοντας είπε ότι δημιουργείται νέο σύστημα υποστήριξης των δικαιωμάτων των ασθενών με διασύνδεση με τον Συνήγορο του Πολίτη και αλλάζει το σύστημα της λίστας χειρουργείων.

Επίσης εξισώνονται μισθολογικά οι γιατροί που υπηρετούν σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας με τους γιατρούς του ΕΣΥ, προβλέπεται ειδικό επίδομα για επικουρικούς και αγροτικούς γιατρούς προκειμένου να καλύψουν ειδικές θέσεις και δημιουργείται ειδικό μητρώο ασφαλείας για τα κρατικά και τα ιδιωτικά ασθενοφόρα.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com