Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Η ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!!


«Προσέχετε γιατί θα έχουμε θύματα», προειδοποιεί ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Βουλή: Φοβούνται μην πέσει η γυάλινη οροφή στο κεφάλι τους οι βουλευτές


ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ?? ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ.. ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΨΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!! ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!

Σοβαρό πρόβλημα με την μόνωσή της - Με κουβάδες στην αίθουσα της Ολομέλειας λύνουν προσωρινά το πρόβλημα - Πρόβλημα και με το νερό σήμερα στο κτήριο με αποτέλεσμα το καφενείο να μην φτιάχνει... εσπρέσο

Με τον φόβο να τους πέσει «ο ουρανός στο κεφάλι» ζουν τις τελευταίες ημέρες οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου κάθε φορά που εισέρχονται στην Ολομέλεια.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, υπάρχει πρόβλημα με την μόνωση της γυάλινης οροφής της κεντρικής αίθουσας των κοινοβουλευτικών εργασιών με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά όποτε βρέχει.

Για να το αντιμετωπίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν τοποθετήσει… κουβάδες! «Στην αρχή ήταν ένας κουβάς τώρα είναι πέντε. Υποθέτω ότι μέχρι ένα βάρος σηκώνει η γυάλινη οροφή.

«Προσέχετε γιατί θα έχουμε θύματα» είπε ο κ. Κεγκέρογλου κάνοντας τον Γιώργο Αμυρά να κοιτά στα ψηλά με ανησυχία.

Πάντως, το πρόβλημα δεν είναι πρόσφατο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια υπάλληλος της Βουλής που είχε ανέβει στην ταράτσα προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση παραλίγο να πέσει στο κενό όταν πάτησε στη γυάλινη οροφή με αποτέλεσμα μέρος της να υποχωρήσει. Εκείνη την ώρα μάλιστα πραγματοποιούνταν συνεδρίαση στην Ολομέλεια με αποτέλεσμα τα θραύσματα να πέσουν δίπλα από τα υπουργικά έδρανα και έντρομοι βουλευτές και υπουργοί να κοιτούν την υπάλληλο που προσπαθούσε να κρατηθεί και να μην πέσει στο κενό.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί εργασίες μόνωσης.


Χωρίς εσπρέσο έμειναν οι βουλευτές...
Τα προβλήματα στο Κοινοβούλιο φαίνεται να μην έχουν τέλος. Σαν να μην έφτανε η... προβληματική οροφή, σήμερα η Βουλή έχει μείνει χωρίς νερό, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες σε αγωγό.

Έτσι, επικρατεί στους διαδρόμους κλίμα... απογοήτευσης και δυσθυμίας, εντονότερο και από αυτό κατά την διάρκεια ψήφισης σκληρών μνημονιακών μέτρων, μιας και η αναγκαστική διακοπή νερού έχει θέσει τις μηχανές εσπρέσο του καφενείου εκτός λειτουργίας. Από το πρωί οι υπάλληλοι του καφενείου ενημερώνουν πως μπορούν να προσφέρουν μόνο ελληνικό και φραπέ. Ποιος βουλευτής όμως σήμερα πίνει φραπέ;

Σαν να μην έφτανε αυτό, παρόμοιο πρόβλημα έχουν και όλα τα καφέ πέριξ του Μεγάρου με αποτέλεσμα να την «πληρώνουν» οι συνεργάτες – αστυνομικοί των εθνικών αντιπροσώπων που αναγκάζονται να εκτελούν και χρέη ντελιβερά.

Πάντως, το πρόβλημα με το νερό της Βουλής δεν οφείλεται σε απλήρωτους λογαριασμούς αλλά σε πρόβλημα της ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, έχει σπάσει κεντρικός της αγωγός με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή και σε άλλες περιοχές του Κολωνακίου.Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com