Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ- ανάπηρη πήρε Ναρκωτικά και τώρα μας λέει τα αποτελέσματα, Αποκλειστική συνέντευξη του Τρολ


Ένα σοκαριστικό και ταυτόχρονα συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προβάλλοντας τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός μόνο χαπιού Ecstasy σε μια 16χρονη.

Η ομάδα του Trol disabled-Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ επικοινώνησε με την οικογένεια της νεαρής Έιμι Τόμσον από τη Βρετανία, μέσω βιντεοκλήσης και με την άδεια τους μοντάραμε το βίντεο που βλέπετε, για να δείξουμε στους συνομηλίκους της, αλλά και σε όλους τους ανάπηρους, τη βλάβη που της προκάλεσε ένα χαπάκι Ecstasy. Στο βίντεο την παρακολουθούμε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι να μιλά με δυσκολία και τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό της εαυτό.


Όπως ανάφερε η μητέρα της στο Trol disabled-Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ,  η  ζωή της κόρης τους άλλαξε τον περασμένο Ιούνιο όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι που έμελλε να την «στοιχειώσει» για τους επόμενους μήνες της ζωής της. Στο πάρτι έκανε χρήση ναρκωτικών και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε.

Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια έπεσε και  σε κώμα και για εβδομάδες και κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.  Όταν ξύπνησε, οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα.

Βέβαια έκτοτε δεν μπορεί να περπατήσει ενώ δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει. Η ίδια καταθέτει πως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κάνει θεραπείες, ελπίζοντας σε ένα υγιέστερο μέλλον.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Έιμι Τόμσον Συνέντευξη από disabledbook
Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com