Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Δωρεάν υπηρεσίες λογιστών απο τους Παπάδες, Μετά τον Μπαρδάκη την Μαϊμού σειρά τώρα έχουν οι Παπάδες αλλά με άδεια απο το Οικονομικό ΕπιμελητήριοΜετά τον Μπαρδάκη Ανδρέα την Μαϊμού λογιστή που χωρίς πτυχίο που  προσφέρει Δωρεάν υπηρεσίες λογιστών σε οικονομικά αδυνάτους και ΑμεΑ σειρά τώρα έχουν οι Παπάδες αλλά με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπεγράφη από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνο Κόλλια.

Στόχος, η στήριξη όσων χρειάζονται λογιστικές, φοροτεχνικές και γενικότερα οικονομικές συμβουλές. 

«Σήμερα επισημοποιήθηκε μια συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου με σκοπό οι άνθρωποι που δεν μπορούν, δεν έχουν τις δυνατότητες να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις ή τα φοροτεχνικά θέματα να έχουν κάπου να ακουμπήσουν και να πάρουν βοήθεια» δήλωσε σχετικά ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου δήλωσε στο  Trol disabled το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε πρώτο επίπεδο και από εκεί και πέρα να αναπτύξουμε κοινές δράσεις για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα». 

Tο Επιμελητήριο θα δημιουργήσει μια λίστα με όσα γραφεία θα προσφέρουν υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πηγαίνουν στο φιλόπτωχο ταμείο, όπου θα τους δίνεται μια κάρτα με την οποία θα μπορούν να αξιοποιούν τις υπηρεσίες των συμβεβλημένων γραφείων.

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com