Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Οικογενειακά επιδόματα:, θα τα πάρεις του Αγίου ..Τσίπρα Ανήμερα, Ανατρέπονται τα σενάρια για πληρωμήΣύμφωνα με πληροφορίες του Trol disabled-To κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, πριν από το τέλος του έτους χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το σενάριο πληρωμής ακόμη και τον Ιανουάριο του 2016!

Η διοίκηση του ΟΓΑ προσπαθεί να παρέχει τη συγκεκριμένη οικονομική στήριξη πριν από την έλευση της νέας χρονιάς, αφού ήδη έχουν… χαθεί οι ημερομηνίες για να γίνει η πληρωμή πριν τα Χριστούγεννα, ενώ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που έχει και τον τελικό λόγο, δεν έχει δοθεί ακόμα το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με διοικητικά στελέχη του ΟΓΑ, γίνονται εντατικές προσπάθειες από το προσωπικό που απασχολείται με αυτό το αντικείμενο, για να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα. Ωστόσο, είτε έτσι είτε αλλιώς, πολύ δύσκολα θα ληφθεί σχετική απόφαση πριν τις 20 Δεκεμβρίου!

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη (τρίτη) δόση των οικογενειακών επιδομάτων, καταβλήθηκε -με δεκαπενθήμερη καθυστέρηση- στις 5 Νοεμβρίου (και όχι στις 20 Οκτωβρίου) σε 643.290 δικαιούχους με τη συνολική δαπάνη να ανέρχεται σε 223.481.455 ευρώ.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com