Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- Εστιατόρια στην Κίνα χρέωναν τον καθαρό αέραΠεκίνο, Κίνα 2015 μέλος της ομάδας του Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ βρέθηκε σε εστιατόριο. για να φάει και μας δηλώνει ότι:

Εν μέσω της έντονης ατμοσφαιρικής ρύπανσης, εστιατόρια στην Κίνα βρέθηκαν να χρεώνουν στους πελάτες τους όχι μόνο το φαγητό, αλλά και τον καθαρό αέρα.

Εστιατόρια στην πόλη Τσανγκτσιαγκάνγκ της επαρχίας Τζιανγκσού χρέωναν ένα γουάν για τον καθαρισμό του αέρα μέσα στα εστιατόρια, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, τα εν λόγω εστιατόρια αγόρασαν σύστημα με φίλτρα καθαρισμού και προσπάθησαν να καλύψουν το κόστος, χρεώνοντας τους πελάτες και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Μετά από οργισμένες αντιδράσεις, η τοπική κυβέρνηση παρενέβη για να σταματήσει την πρακτική.

Κάποιοι μπορεί να αντέδρασαν έντονα, κάποιοι άλλοι, όμως, καλωσόρισαν την κίνηση αυτή, λέγοντας ότι... μετά χαράς θα πλήρωναν την επιπλέον χρέωση για λίγο περισσότερο καθαρό αέρα.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com