Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ Πριν τα Χριστούγεννα λέει ο Πρωθυπουργός
Λίγες ημέρες πριν από τις ημέρες των Χριστουγέννων θα δοθούν όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ σε δικαιούχους ανέργους και εργαζόμενες μητέρες, που δικαιούνται το επίδομα μητρότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled-To κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, όπως και πέρσι τα επιδόματα του ΟΑΕΔ αναμένεται να δοθούν στους χιλιάδες δικαιούχους πριν απο τα Χριστούγεννα με πιθανότερη ημερομηνία προπληρωμής τις 18 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, θα προπληρωθεί το επίδομα ανεργίας αλλά και τα λοιπά επιδόματα που παρέχει σε δικαιούχους και την συγκεκριμένη ημέρα θα πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Τα επιδόματα που θα προπληρωθούν είναι: Το επίδομα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Παράλληλα θα πληρωθεί το επίδομα μητρότητας αλλά την ίδια ημέρα θα πληρωθεί και το Δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ στους επιδοτούμενους ανέργους. Φέτος το Δώρο Χριστουγέννων θα δοθεί στους επιδοτούμενους ανέργους που αριθμούν τους 115.000 σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον Οργανισμό Απασχόλησης.


O ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησηςΕάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com