Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ Ανάπηρος Γνώρισε στο Facebook τους Ληστές του, Ήξεραν ότι είναι ανάπηρος και τον εκμεταλλεύτηκανΘύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ένας ανάπηρος άντρας από «φίλους» του που είχε προσκαλέσει ο ίδιος στο σπίτι του.

Ο 28χρονος Paul Miller είχε γνωρίσει τους… μετέπειτα ληστές του… στο Facebook και μετά από μερικές εβδομάδες «γνωριμίας» τους κάλεσε να παίξουν βιντεοπαιχνίδια στο σπίτι των γονιών του, μια μέρα που εκείνοι έλειπαν.

Ο Paul που έχει εγκεφαλική παράλυση και κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο έχει υποστεί σοκ από την ταλαιπωρία που υπέστη, καθώς οι δύο άντρες αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 12.000 στερλινών από το σπίτι του στο Lancashire, ενώ εκείνος τους παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει.

Όταν οι γονείς του επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν το γιο τους σε κατάσταση σοκ και έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να τον ηρεμήσουν οι γιατροί.

«Το σπίτι μας βρίσκεται σε αρκετά απομονωμένο μέρος και ο Paul χρησιμοποιεί το Facebook για να συνομιλεί με ανθρώπους και να κάνει φιλίες. Μιλούσε με δύο παιδιά από το Kirkby και τους κάλεσε να παίξουν playstation. Όταν εκείνοι κατάλαβαν ότι ήταν μόνος στο σπίτι, πήραν ένα ταξί και ήρθαν αμέσως. Ο ένας από τους δύο του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο Paul τον άκουγε να περπατά στα δωμάτια, παρότι η τουαλέτα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πόρτα του δωματίου του. Όταν ρώτησε το συνεργάτη του τι έκανε τόση ώρα, ο δεύτερος δεν τον άφηνε να βγει από το δωμάτιο. Μετά από λίγη ώρα βγήκε από το δωμάτιο και έφυγαν… απλά» είπε η μητέρα του.

«Ήξεραν ότι είναι ανάπηρος και τον εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα δε θέλει να βγει από το σπίτι αν δεν είμαστε εμείς μαζί του. Πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε.Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com