Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Κινδυνεύουν να σταματήσουν οριστικά τις προπονήσεις τους ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARACANOE ΕΛΛΑΔΑΣ

Όπως ανάφερε στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, η Αναστασία Ιωακειμίδου
 η πολιτεία, και σε αυτή την περίπτωση. δεν βοηθάει καθόλου με αποτέλεσμα τα έξοδα για τις προπονήσεις και τον εξοπλισμό να βαρύνουν εξ ολοκλήρου τους αθλητές, γεγονός που δυσκολεύει πολύ την συνέχιση των προπονήσεων και των προσπαθειών τους.


Το Paracanoe είναι ένας κλάδος του canoe-kayak και αναφέρεται σε άτομα με κινητικές αναπηρίες. Είναι Παραολυμπιακό άθλημα και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς αγώνες του RIO το 2016. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2014 με προπονητή τον κύριο Θανάση Γιαννόπουλο και η αγάπη των αθλητών με αναπηρία το έκανε αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή νέα αθλήματα.
Από τον Οκτώβριο του 2014 που ξεκίνησε, η ομάδα του Paracanoe έχει λάβει μέρος σε 9 αγώνες εθνικού επιπέδου ταξιδεύοντας στη Χαλκίδα, τον Πόρο, τα Μέθανα, τη Σαλαμίνα, το Μαραθώνα, τον Πειραιά και τον Άλιμο, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2015 στην Ιταλία, όπου η αθλήτριά μας Ελένη Πρελορέτζου έλαβε την 7η θέση στον ημιτελικό της κατηγορίας KL1 200μ. γυναικών.

Η ομάδα μετρούσε μέχρι πρότινος δέκα αθλητές που προπονούνταν καθημερινά με στόχο την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς του RIO το 2016, αριθμός που μειώθηκε δραματικά , λόγω έλλειψης πόρων, όταν και το τελευταίο σωματείο που μας στήριζε, σταμάτησε.

Ακόμα και στο θέμα του εξοπλισμού, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς ο εξοπλισμός της ομάδας επαρκεί για τους αρχάριους αθλητές αλλά δεν μπορεί να καλύψουν τις ανάγκες των προχωρημένων που χρειάζονται σκάφη, καθίσματα και κουπιά που είναι πολύ ελαφρύτερα και πιο εξελιγμένα τεχνικά. Αυτά τα έξοδα τώρα καλύπτονται από τους ίδιους τους αθλητές.

Όπως καταλαβαίνετε, υπό αυτές τις συνθήκες, οι προπονήσεις κινδυνεύουν να σταματήσουν οριστικά και μία όμορφη και δυνατή προσπάθεια να διακοπεί στην πιο σημαντική της στιγμή, 

Έτσι λοιπόν, για να συνεχιστεί έργο της ομάδας χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας ώστε να βρεθούν οι πόροι που θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες της ομάδας (έξοδα προπόνησης και εξοπλισμού) και θα δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές να διεκδικήσουν μια θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και να μας κάνουν όλους περήφανους. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα μαζευτεί,  τόσους περισσότερους μήνες προπόνησης θα μας εξασφαλίσει.

Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να έρθει στις προπονήσεις της Ελληνικής ομάδας Paracanoe, στον Πειραιά, στην Πλατεία Αλεξάνδρας στην Μαρίνα της Ζέας, και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειές μας.


Ευχαριστούμε για την προσοχή  και την στήριξή σας.Ελάτε σε αυτό το λινκ να βοηθήσετε με Μέση συνεισφορά: € 23,00 


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PARACANOE ΕΛΛΑΔΑΣ

Ιωακειμίδου Αναστασία

Μπρίκος Κων/νος

Πρελορεντζου Ελένη

Ταραράκης Ζαφείρης

Φωκιανός Ελευθέριος

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ


Paracanoe σε άτομα με κινητικές αναπηρίες από disabledbook

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com