Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Βιαζόταν και ....γεννήθηκε σε ασθενοφόρο δεύτερο... το πρώτο μωρό του 2016, διαβάστε σε πια περιοχή της Ελλάδας
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, στο δρόμο… για Καλαμάτα, μέσα στο ασθενοφόρο, ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί για το 2016 στην περιοχή της Μεσσηνίας και το δεύτερο δηλαδή μωρό της Ελλάδας για το νέο έτος! , την 1η του έτους, ημέρα Παρασκευή. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.200 γρ., το 4ο παιδί της οικογένειας Παναγιωτοπούλου - Φιλοπούλου.

Τη μητέρα Γεωργία έπιασαν οι πόνοι στις 2 περίπου το μεσημέρι και τα νερά της έσπασαν όσο ήταν στο σπίτι της στους Γαργαλιάνους. Μπήκε στο αυτοκίνητο με τον άντρα της Αναστάσιο, όπου οι πόνοι συνεχίζονταν. Ετσι ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο πήρε τη Γεωργία για να την πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα. Η μπέμπα όμως δεν ήταν ιδιαίτερα… υπομονετική και έτσι το πρώτο κλάμα της ακούστηκε μέσα στο ασθενοφόρο. Οταν έφτασε στο Νοσοκομείο, την μητέρα παρέλαβε και βοήθησε ο γιατρός Ελευθέριος Ζιώγος. Οπως λέει στην "Ε", η ίδια δεν ένιωσε φόβο, γιατί είχε εμπειρία από τα προηγούμενα 3 παιδιά της, τα οποία τώρα είναι πεντέμισι, τρεισήμισι και ενάμιση ετών. Ο γιος της είναι ξετρελαμένος και αναφέρεται στη μπέμπα ως "το παιδί μου". Πολύ χαρούμενος είναι και ο μπαμπάς, πλέον με 3 κόρες και ένα γιο.

Η μπέμπα της οικογένειας Παναγιωτοπούλου ήταν και το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το νέο έτος!

Οσο για το Μεσσήνιον Θεραπευτήριο "Λητώ", το πρώτο μωρό γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο στις 3.20 π.μ. Η μαμά είναι η Βασιλική Καρανάση (και ο μπαμπάς ο Αναστάσιος Καρανάσης), η οποία έφερε στον κόσμο το 2ο παιδί της με φυσιολογικό τοκετό και με τη βοήθεια του γιατρού Ανδρέα Πολυδώρου. Η παιδίατρος ήταν η Χαρά Κυριακοπούλου. Το αγοράκι γεννήθηκε 2.470 γρ.

Την επομένη, 3 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή στις 9.40 π.μ. ήρθε στον κόσμο το 1ο μωρό του Παναγιώτη Αλεβετσοβίτη και της Ελένης. Είναι ένα αγοράκι βάρους 2.850 γρ. Ο γιατρός που το βοήθησε να δει το πρώτο φως (με καισαρική τομή) είναι ο Δημήτρης Τζαμουράνης και η παιδίατρος είναι η Βάνα Μπιλάλη. Η οικογένεια είναι από τη Σπάρτη.

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com