Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ Απόπειρα αυτοκτονίας από ανάπηρη γυναίκα προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.Οι καιροί αλλάζουν, αν θες να αλλάξουνΣύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, να δώσει τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε μία παραπληγική γυναίκα , το απόγευμα της Τετάρτης (30/12), προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Προσπάθησε, στο σπίτι της, με μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικών χαπιών να αυτοκτονήσει, οι συγγενείς της την αντιλήφθηκαν έγκαιρα και ειδοποίησαν το Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η -περίπου 35 ετών- γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια, που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Μόλις γύρισα από ένα locum στην Σουηδία. Φεύγοντας από το Malmö, είπε ο δημοσιογράφος του Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ  στην ξαδέλφη της παραπληγικής κοπέλας, έτυχε να περάσω μπροστά από το Νοσοκομείο και σας είδα. Περνώντας μπροστά από το Τ.Ε.Π. ρώτησα τη νοσηλεύτρια που ήταν στην υποδοχή και μου είπε ευτυχώς η κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρις στην άμεση επέμβαση των συγγενών της.

Να μην τα πολυλογούμε απάντησε εκείνη,   η κατάθλιψη  είναι ένα κομμάτι των γιορτών, όπως και της ζωής. Ο κόσμος άλλαξε γρήγορα και πολλούς από μας δεν μας περίμενε. Ναι οι γιορτές φέτος είναι κάπως ξενέρωτες λόγω καιρού και οικονομικών. Αλλά οι καιροί αλλάζουν, αν θες να αλλάξουν.


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com