Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Πατέρας χορεύει με την ανάπηρη κορούλα του, Πόσο αυθεντικό τον κάνει αυτό εε?'Όπως λέμε πάντα στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, υπάρχουν δυο κατηγόριες ανθρώπων. Οι ψεύτικοι και οι αληθινοί , τα βαμπίρ και οι άγγελοι, τα αντίγραφα και οι αυθεντικοί, οι παλλακίδες και οι σουλτάνοι, Οι πρώτοι, βρίσκονται πάντα κοντά σου στα καλά αλλά το βάζουν στα ποδιά όταν οι καταστάσεις γίνονται δύσκολες, βρίσκοντας δικαιολογίες  και οι δεύτεροι που οτιδήποτε και να γίνει μένουν δίπλα σου, αγωνίζονται μαζί σου χωρίς δικαιολογίες. Η αγάπη του πατέρα αυτού για το κοριτσάκι του, αποτελεί παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που είναι αυθεντικός!

Η μικρή του κόρη είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, εξαιτίας ενός εκ γενετής προβλήματος που ονομάζεται μιτοχονδρία. Ονομάζεται Μισέλ Κάρεϊ Μακένζι και είναι 11 χρονών.
Το όνειρό της ήταν να χορέψει σε διαγωνισμό χορού του σχολείου της και αυτήν την επιθυμία της έκανε πραγματικότητα ο μπαμπάς της, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε


Πατέρας χορεύει με την ανάπηρη κόρη του από disabledbook

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com