Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Την πόλη μου εγώ!! την φτιάχνω όμορφη.Την πόλη μου εγώ!! την φτιάχνω όμορφη.
Την πόλη μου εγώ!! την φτιάχνω όμορφη.
……………Παραπονιέσαι για την πόλη σου; Την βρίσκεις δύσκολη, μη λειτουργική;

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!

Ακολούθησε εμάς στο κίνημα «ζωντανεύω την πόλη μου, ΜΠΟΡΩ!!»

Σαν χείμμαρος απλωνόμαστε σε όλη την Ελλάδα , σε όλες τις πόλεις της, κολλάμε όλη την Ελλάδα με τον καλοήθη ιό του « ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ!!»

Με μαθηματική ακρίβεια, λίγη θέληση απ’ όλους, αγάπη, επιμονή και υπομονή θα φέρουμε την αλλαγή. Αυτά τα συστατικά κάνουν θαύματα όταν εφαρμόζονται.

Ακολουθήστε μας! Σας χρειαζόμαστε, τον καθέναν από εσάς, όλους!! Έναν έναν

Ακολουθήστε μας στην ομάδα αυτή (για αρχή, μετά θα βγούμε έξω στην ζωή!!), κάντε αίτημα ένταξης, διαβάστε την περιγραφή και ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις , για να μπείτε στο κλίμα μας, φέρτε και φίλους στην ομάδα. Ο καθένας είναι πολύτιμος, ακριβώς εκείνος μπορεί να έχει την καλύτερη ιδέα!!


Εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος σας, αφιερώστε κάθε μέρα ένα μισάωρο να διαβάζετε προσεκτικά τις αναρτήσεις της ημέρας.

Είναι για καλό σκοπό, σας χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ!!  Monika Schmidt


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com