Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Μια γυναίκα έδωσε το νεφρό της σε έναν άγνωστο , άλλα αυτός της έδωσε κάτι διαφορετικό …


Αυτή είναι η  αληθινή αγάπη!!!  Μια όμορφη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ της Άσλι Μακαντάιαρ και του Ντάνι Ρόμπινσον από το Κεντάκι της Αμερικής  που αξίζει να την διαβάσετε . Μια γυναίκα έδωσε το νεφρό της σε έναν άγνωστο και αυτός της έδωσε την καρδιά του.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Άσλι άκουσε από τη μητέρα της για μια έκκληση από το ραδιόφωνο με την οποία ένας 25χρονος νεφροπαθής έψαχνε απεγνωσμένα δότη νεφρού.

Έχοντας την ίδια ηλικία με τον νεφροπαθή, η Άσλι συγκλονίστηκε από την ιστορία του νεαρού, όταν έμαθε ότι έχασε το σπίτι του σε πυρκαγιά και τον πατέρα του από καρκίνο.

Έτσι αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο για να δηλώσει εθελοντής δότης. Μετά από σειρά εξετάσεων και ιατρικών τεστ, διαφάνηκε ότι ήταν κάτι περισσότερο από συμβατός δότης.

Όταν τον γνώρισε από κοντά, τον βρήκε ελκυστικό, αλλά στην αρχή δε φανταζόταν ότι εκείνη θα του έδινε το νεφρό της κι εκείνος αργότερα θα της χάριζε την …καρδιά του.

Έτσι, όλα προχώρησαν κανονικά με τα ιατρικά θέματα και η μεταμόσχεση έγινε τέσσερις μήνες αργότερα, τον Απρίλιο. Μιας και οι δυο τους τα πήγαιναν καλά και σε προσωπικό επίπεδο, διατήρησαν επαφή με τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό και στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Και μόλις ένα μήνα μετά, τον Μάιο, δηλαδή αποφάσισαν να γίνουν και επισήμως …ζευγάρι! Η σχέση τους δυνάμωνε όλο και περισσότερο, ώσπου τα περασμένα Χριστούγεννα, ο Ντάνι ζήτησε από την Άσλι να του δώσει …άλλο ένα κομμάτι της: Της ζήτησε το χέρι της σε γάμο!

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μια τέτοια ιστορία μεταμόσχευσης οργάνου, θα μπορούσε να έχει αυτή την κατάληξη!», είπε η Άσλι σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα. «Μοιάζει εξωπραγματικό όλο αυτό. Μάλλον ήταν όλα προγραμματισμένα από το Θεό».

Το ζεύγος σχεδιάζει να παντρευτεί σύντομα, μιας και η Άσλι πρόκειται να γεννήσει τον Ιούνιο, τον καρπό του έρωτά τους.

Πηγή 


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com