Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Αγρότες παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό ως τζιχαντιστήΤουλάχιστον τρομαχτικό είναι το  “εμπνευσμένο” δρώμενο που σκηνοθέτησαν και έπαιξαν αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, που αγρότες στείλανε στο Trol disabled το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ,  οι πρωταγωνιστές είναι πέντε αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου. . Οι τρεις εξ αυτών σε ρόλο τζιχαντιστών, εκ των οποίων ο ένας φορά μάσκα υποδυόμενος  τον Αλέξη Τσίπρα κρατά ομήρους δυο αγρότες οι οποίοι είναι ντυμένοι με πορτοκαλί στολές. Όπως τα θύματα των αρρωστημένων μυαλών των τζιχαντιστών, τους γονατίζουν στο δρόμο και με τα σπαθιά τους “αποκεφαλίζουν”.

Οι “τζιχαντιστές” φτάνουν σε κεντρικό σημείο του μπλόκου μεταξύ κορναρισμάτων και συνθημάτων, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, τα οποία τα έχουν ανεβασμένα στους ώμους τους για να μην χάσουν κανένα στιγμιότυπο!

Την ώρα που οι αγρότες-όμηροι πέφτουν “νεκροί” στο δρόμο, οι υπόλοιποι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και φωνάζουν συνθήματα όπως “δεν θα τους περάσει”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αγρότες παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό ως... από disabledbook


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Με λένε Αντώνη lotras και έχω ημιπληγία. Γεννήθηκα  στην Ελλάδα αλλά  μεγάλωσα στην Αγγλία εντούτοις δηλώνω Σπαρτιάτης λόγω καταγωγής. Σπούδασα Ιστορία.-Αρχαιολογία. Πιστεύω ότι το διαδίκτυο αποτέλεσε "επανάσταση" στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών καθώς ίσως πραγματώνει στην εποχή μας αυτό που λέμε άμεση δημοκρατία.Μου αρέσουν οι συγκρουσιακές συζητήσεις όταν δημιουργούν συνθέσεις και οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/kinods

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com