Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Μήπως σειρά έχουν οι ανάπηροι?Έλληνας μαθητής έχει αυτοματοποιήσει το δωμάτιό του και η ζωή του έγινε ευκολότερη


Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, ο 17χρονος μαθητής  Νίκος Μπαρτζελιώτης, που έχει αυτοματοποιήσει το δωμάτιό του θα παρουσιάσει  τον τρόπο και το κόστος αυτή την εβδομάδα στην  εκπομπή "People" του Θοδωρή Σαραντόπουλου στο Ionian Channel.

Η προβολή θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στις 10 μ.μ. και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 6 μ.μ. Συγκεκριμένα η εκπομπή θα δείξει πώς ο μαθητής μπορεί να χειριστεί τις βασικές λειτουργίες του δωματίου του από οπουδήποτε στον κόσμο. Μήπως σειρά έχουν τα ΑμεΑ ? Οι γονείς και οι εθελοντές δεν θα έπρεπε να μεριμνήσουν για την αυτοματοποίηση των δωματίων των ΑμεΑ στην ζωή τους? λεμε τώρα , αντε να κάνεις αυτοματοποίηση  σε δωμάτιο ΑμεΑ στην Ελλάδα, ούτε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Allan Spielberg) ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών φαντασίας δεν μπορεί να το οραματιστή !!

Δείτε το βίντεο

Έλληνας μαθητής έχει αυτοματοποιήσει το δωμάτιό... από disabledbook

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com