Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Οικονομική ενίσχυση στην ΠΕΚ ΑΜΕΑ

Περισσότερα από 100 παιδιά μαζί με τους προπονητές τους από τις Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου επισκέφθηκαν την ΠΑΕ ΑΜΕΑ στα Καμίνια και παρέδωσαν στο ίδρυμα πολλά δώρα του Ολυμπιακού αλλά και της UNICEF.
Την ΠΕΚ ΑΜΕΑ Καμινίων ενίσχυσε οικονομικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως τόνισε η πρόεδρος του ιδρύματος κ. Μάργαρη, τα χρήματα αυτά θα πάνε για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, ευχαριστώντας τον κ. Μαρινάκη για την πρωτοβουλία του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Επίσκεψη αγάπης στην Πειραϊκή Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ στα Καμίνια πραγματοποίησαν οι Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Περισσότερα από 100 παιδιά μαζί με τους προπονητές τους από τις Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια γέμισαν με τις φωνές τους και με  ερυθρόλευκες στολές τον χώρο του ιδρύματος που φιλοξενεί ενήλικους με αναπηρία.

Την ΠΕΚ ΑΜΕΑ Καμινίων ενίσχυσε οικονομικά με το ποσό των 1500 ευρώ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ τα παιδιά παρέδωσαν στο ίδρυμα πολλά δώρα του Ολυμπιακού αλλά και της UNICEF.

Η Πρόεδρος της ΠΕΚ ΑΜΕΑ κα Μάργαρη ευχαρίστησε με δηλώσεις της τον κ. Μαρινάκη και ζήτησε στήριξη απ' όλους προκειμένου να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του ιδρύματος: "Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενούμε 20 ενήλικα παιδιά με νοητική στέρηση, αυτιτισμό και άλλες αναπηρίες.
Ξεκινήσαμε το 1996 και έχουμε πάρα πολύ ωραία προγράμματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Μαρινάκη για την ευαισθησία του. Είναι άνθρωπος ευαίσθητος και το έχει δείξει και στο παρελθόν. Τα χρήματα θα πάνε στην κάλυψη λειτουργικών εξόδων γιατί η Πολιτεία είναι ελαφρώς απούσα. Ευχαριστούμε και πάλι για την βοήθεια και την επίσκεψη σας".
Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος σημείωσε από την πλευρά του: "Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε κοινωνικές δράσεις και για τον λόγο αυτό όλες μας οι Σχολές συμμετέχουν σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο είναι και μαθήματα ζωής. Θέλουμε να δίνουμε χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη".
Πηγή άρθρου : http://www.sport24.gr

Πηγή Βίντεο: https://www.youtube.com


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι ο  Παντελής Χατζής περπατάω με μπαστούνια, είμαι από την Νάουσα Ημαθίας, ασχολούμαι  πολύ με τον υπολογιστή, έχω αρκετές σελίδες και ομάδες στο κοινό facebook, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, συνήθως βιογραφίες και ιστορίας. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/pantelis85 


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com