Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ - Ενημερωτική καμπάνια με θέματα αναπηρίαςΔεν εξηγείτε αλλιώς γιατί οι σύλλογοι ΑμεΑ τον τελευταίο καιρό μας βομβαρδίζουν με καμπάνιες ενημερώσεις, παρά το ότι κινδυνεύουν να τους κόψουν τις επιχορηγήσεις και να πάνε φυλακή οι πρόεδροι τους λόγο τεμπελιάς και ανικανότητας (ναι σιγά μην γίνει ποτέ αυτό)

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου ανακοίνωσε την έναρξη ενημερωτικής καμπάνιας, σχετικής με θέματα αναπηρίας, αντιμετώπισης των Ατόμων με Αναπηρία καθώς και εξάλειψης αρχιτεκτονικών εμποδίων.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί μέσω διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων, οργάνωσης ημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Μέσω αυτής της καμπάνιας στόχος  είναι πρωτίστως να ενημερωθούν οι πολίτες όσο το δυνατόν περισσότερο για τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία.

Επιπρόσθετα, ζητούν την οικονομική ενίσχυση όσων επιθυμούν κι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν, προκειμένου να επιτευχθεί η αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου οχήματος, το οποίο θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των Ατόμων με Αναπηρία. Προς καλύτερη ενημέρωση σας για το όχημα που επιθυμούν να αγορασθεί, παρατίθενται στο Παράρτημα φωτογραφίες ανάλογου οχήματος με τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Η κίνηση αυτή γίνεται διότι τα οχήματα που διαθέτει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου είναι παλαιά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για την μετακίνηση κι εξυπηρέτηση των ατόμων αυτών.
Στηριζόμενοι στην γενικότερη ευαισθησία που υπάρχει στις περιπτώσεις αυτές, ζητάνε λοιπόν την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών κι επιχειρήσεων σε αυτή τους την προσπάθεια.

Σχετικά με την πορεία της καμπάνιας και της τυχόν συμμετοχής σας, μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου.
Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι η Μαρια Πέππα Δημακη, για τους φίλους Μαρία Σκέτο, είμαι σε αμαξιδιο με παραπληγία,  μου αρέσει να ανακαλύπτω και να διευρύνω τα όρια του εαυτού μου μέσα από κάθε σύνθετη άλλα και απλή δραστηριότητα!'Eχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου  στην Νομική Αθηνών, νιώθω πλέον ελεύθερη να εξερευνήσω το κοσμικό στερέωμα και οχι μόνο.  Νιώθω εθισμένη στην άναρχη δημιουργικότητα Αυτό το καιρό ασχολούμαι φανατικά με το video editing καθώς πειραματίζομαι και σε διάφορα άλλα projects. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Θα με βρείτε εδώ  http://www.disabledbook.com/u/mariasketoΕάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com