Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο τύπου: Ειδική έκπτωση για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου


Ειδική έκπτωση για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

H εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ατόμων με κινητικά προβλήματα καθώς και την δυσκολία απόκτησής αναπηρικών αμαξιδίων,
λόγω της οικονομικής στενότητας των τελευταίων ετών, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα άτομα που έχουν 
ανάγκη απόκτησης αναπηρικού αμαξιδίου.
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη, καλύπτεις τις ανάγκες των Α.μεΑ. τα τελευταία 28 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα παρέχοντας, από αναπηρικά αμαξίδια μέχρι προϊόντα οξυγονοθεραπείας τώρα και από το site της Paterakis.net.
Η έκπτωση στα αναπηρικά αμαξίδια ισχύει έως και την Πρωτομαγιά του 2016.
Αν χρειάζεστε άμεσα νέα αναπηρικά αμαξίδια ή νέου τύπου αναπηρικά αμαξίδια μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.paterakis.net και βρείτε το αμαξίδιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Η εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειάζεστε με έκπτωση 10% έως τις 1/5/2016.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας για να κάνετε την καθημερινότητά σας ή την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων πιο εύκολη με τα νέας τεχνολογίας αναπηρικά αμαξίδια.
Η συγκεκριμένη έκπτωση δε συνδυάζεται με άλλες εκπτωτικές ενέργειες/τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2104525395 – 2104124624 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.paterakis.net .
Πηγή: http://dikaiwma-stin-prosvasi.blogspot.gr

Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι ο  Παντελής Χατζής περπατάω με μπαστούνια, είμαι από την Νάουσα Ημαθίας, ασχολούμαι  πολύ με τον υπολογιστή, έχω αρκετές σελίδες και ομάδες στο κοινό facebook, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, συνήθως βιογραφίες και ιστορίας. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/pantelis85 
Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com