Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Ενημερωτική συνάντηση για τα Ρευματικά ΝοσήματαΗ εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01/02/2016 στο Αττικό νοσοκομείο απετέλεσε ανάγκη της Ομάδας Υποστήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττίκης, από την οποία και οργανώνεται.
Ωστόσο υποστηρίχτηκε με θέρμη από τους Ιατρούς Ρευματολόγους του Αττικού οι οποίοι θα είναι κοντά μας, να μας ενημερώσουν και να δέχτουν τα ερωτηματά μας.
Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζετε στην καινούρια μας προσπάθεια!
Είμαστε ασθενείς με ρευματολογικά νοσήματα που γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας μας,εντός του Αττικού νοσοκομείου.
Η γνωριμία μας αυτή,διέγειρε την ανάγκη για ένωση,ενημέρωση και στήριξη,με αποτέλεσμα την αναπόφευκτη δημιουργία της ομάδας μας.
Ωστόσο,η ομάδα δεν αποτελεί μια κλειστή κοινότητα για τους ασθενείς του Αττικού νοσοκομείου ή τους ασθενείς της Δυτικής Αττικής αλλά είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν,να διεκδικήσουν και να μας υποστηρίξουν.

Πηγή : Ομάδα Υποστήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττικής

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com