Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ ΕΜΒΟΛΙΑ: 10 απίστευτες αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε και η βιομηχανία παραγωγής εμβολίων δεν θέλουν


Παρακάτω υπάρχουν 10 απίστευτα αλλά πραγματικά γεγονότα για τα εμβόλια, που το CDC (Κέντρο ελέγχου και πρόληψης Νοσημάτων) και η βιομηχανία παραγωγής εμβολίων δεν θέλουν να γνωρίζετε.

1η Αλήθεια: Ο υδράργυρος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στα εμβόλια και το CDC το παραδέχεται ανοιχτά. Δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο υδραργύρου για έγχυση στα παιδιά. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη της ασφάλειας του υδραργύρου σε οποιαδήποτε δόση. Ο γιατρός που λέει ότι τα επίπεδα του υδραργύρου είναι ασφαλή, για να κάνετε τις ενέσεις των παιδιών, αποδεικνύει την εξοργιστική άγνοια του για τα επιστημονικά δεδομένα. Ο υδράργυρος είναι το πιο νευροτοξικό στοιχείο στον περιοδικό πίνακα. Χρησιμοποιείται στα εμβόλια γιατί είναι πιο εύκολο για τον κατασκευαστή, αλλά σε βάρος της ασφάλειας των παιδιών. Ο γιατρός που κάνει ένεση σε παιδί, ενώ περιέχει υδράργυρο, σε οποιαδήποτε δόση, θα πρέπει να του αφαιρείται αμέσως η ιατρική άδεια.
Δείτε μία λίστα από μελέτες σχετικά με την νευροτοξικότητα του υδραργύρου στην ιστοσελίδα SCIENCE.naturalnews.com, την μεγαλύτερη σχεσιακή πηγή έρευνας για τα χημικά, την υγεία, τα θρεπτικά συστατικά και τα φάρμακα:
Μία ακόμη αλήθεια: Δεν υπάρχει ασφαλής μορφή του υδραργύρου, όπως συχνά ισχυρίζονται όσοι προωθούν τα εμβόλια. Τόσο το αιθύλιο όσο και το μεθύλιο υδραργύρου είναι εξαιρετικά τοξικά για το ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Ούτε θα έπρεπε ποτέ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να εγχέεται σκοπίμως σε παιδί σε απολύτως καμία δόση.

2η Αλήθεια: Η έγχυση οποιαδήποτε ουσίας στον ανθρώπινο οργανισμό το καθιστά τάξεις μεγέθους πιο δυνητικά τοξικό, επειδή παρακάμπτει τις προστασίες της πεπτικής οδού ή του αναπνευστικού συστήματος. Η έγχυση υδραργύρου σε ανθρώπινη ύπαρξη, σε οποιαδήποτε δόση, θα πρέπει να καταδικαστεί παγκοσμίως ως εγκληματική πράξη. Ότι σήμερα θεωρείται μία αποδεκτή πράξη στο τομέα της ιατρικής, καταδικάζει μόνο την πραγματική καταστροφική φύση της μοντέρνας ιατρικής. Ενώ το δόγμα του εμβολίου είναι «Πρώτα να μην κάνει κακό» στην πραγματικότητα έχει γίνει «Δηλητήριο για τα παιδιά, με σκοπό το κέρδος»

3η Αλήθεια: Για δεκαετίες τα εμβόλια πολιομυελίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, στην πραγματικότητα περιείχαν κρυμμένους καρκινικούς ιούς (SV40 κ.α). Αυτό το γεγονός παραδέχεται ανοιχτά ένας κορυφαίος επιστήμονας εμβολίων της εταιρίας Merck, που ονομάζεται Hileman.Το CDC πρόσφατα αφαίρεσε αυτή την πληροφορία από την ιστοσελίδα του, με την δικαιολογία ότι επανεξέτασαν τα στοιχεία. Μέχρι και 98 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν εκτεθεί σε κρυμμένους καρκινικούς ιούς που υπήρχαν σε εμβόλια πολιομυελίτιδας. Αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός.
Διαβάστε περισσότερα http://www.sv40foundation.org/

4η Αλήθεια: Κορυφαίοι ιολόγοι που δουλεύουν για την εταιρεία Merck έχουν καταγγείλει και δημοσιοποιήσει συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι συχνά τα εργαστηριακά αποτελέσματα έχουν επινοηθεί από την εταιρία, για να ισχυριστεί ένα ποσοστό αποτελεσματικότητας 95% του εμβολίου έναντι της παρωτίτιδας, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει κυβερνητικά συμβόλαια για ένα εμβόλιο που δεν δούλεψε.
Δείτε τους ψευδείς ισχυρισμούς στα έγγραφα αυτών των επιστημόνων, που κατέθεσαν σε αυτή την κυβέρνηση των ΗΠΑ: http://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

5η Αλήθεια: Σχεδόν σε κάθε επιδημία που ξεσπάει, η πλειοψηφία των παιδιών που πλήττονται από αυτή, έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του ιού. Για παράδειγμα τα κρούσματα του κοκκύτη περιλαμβάνουν παιδιά, που έχουν ήδη εμβολιαστεί γι΄ αυτό. Αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν καμία ανοσία.

6η Αλήθεια: Η λεγόμενη «επιτυχία» των εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας και άλλων ασθενειών είναι σκέτο κατασκεύασμα των εταιριών. Αυτό συζητείται και αποκαλύπτεται στο νέο βιβλίο της Δρ. Suzanne Humphries, με τίτλο «Dissolving Illusions».
Η ιστοσελίδα της http://www.dissolvingillusions.com/

7η Αλήθεια: H βιομηχανία εμβολίων αρνείται να διεξάγει επιστημονικά τεστ για την έκβαση της υγείας των εμβολιασμένων παιδιών έναντι των μη εμβολιασμένων. Γιατί; Επειδή αυτά τα τεστ θα έδειχναν χωρίς αμφιβολία ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά είναι υγιέστερα, εξυπνότερα και πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα εμβολιασμένα, από την άποψη των συμπεριφορικών διαταραχών, των αλλεργιών και των αυτοάνοσων διαταραχών. Κοιτάξτε τα άτομα που γνωρίζετε. Δεν έχετε διαπιστώσει ότι συνήθως τα παιδιά που έχουν κάνει πολλά εμβόλια είναι αυτά που αρρωσταίνουν όλη την ώρα; Εν τω μεταξύ ομάδες ανθρώπων, όπως οι Άμις, που αρνιούνται να εμβολιάζουν τα παιδιά τους έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά αυτισμού.

8η Αλήθεια: Όλες οι προσφυγές εναντίον των κατασκευαστών των εμβολίων, γίνονται στο «vaccine court», που είναι ανώτερη δύναμη ακόμη και από το Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ. Στο «vaccine court» έχουν χορηγηθεί ειδικές εξουσίες, για να λειτουργεί έξω από τα όρια του Συντάγματος, της Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και τους κανόνες του δικαίου. Το «vaccine court», που δεν είναι καν δικαστήριο του νόμου, αποτελεί μια παραβίαση του νόμου και των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Πρέπει να καταργηθεί όπως το Απαρτχάιντ.

9η Αλήθεια: Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων των κυρίαρχων ΜΜΕ, προέρχεται από βιομηχανίες φαρμάκων που πουλάνε εμβόλια. Τα ΜΜΕ από φόβο μην χάσουν αυτά τα οικονομικά οφέλη, αρνιούνται να προβάλλουν ιστορίες παιδιών που ή υγεία τους έχει υποστεί ζημιά λόγω των εμβολίων. Απεναντίας φιλοξενούν άτομα που εξωφρενικά ισχυρίζονται, ότι όλα αυτά είναι αυταπάτες των γονιών.

10η Αλήθεια: Το CDC παραδέχεται ανοιχτά ότι τα εμβόλια περιέχουν πρόσθετα, που είναι γνωστό ότι είναι ισχυρές νευροτοξικές χημικές ουσίες. Τα πρόσθετα αυτά είναι:
Υδράργυρος (χρησιμοποιείται ακόμη ως συντηρητικό)
Αλουμίνιο (χρησιμοποιείται ως φλεγμονώδη ανοσοενισχυτικό)
Φορμαλδεΰδη (χρησιμοποιείται για την «απενεργοποίηση» των ζωντανών ιών)
MSG/όξινο γλουταμινικό νάτριο (προκαλεί φλεγμονή στο ανοσοποιητικό σύστημα).
Όλες αυτές οι ουσίες είναι τοξικές για τον άνθρωπο όταν εγχέονται. Όλες αναφέρονται ακόμα στην ιστοσελίδα του CDC ως πρόσθετα. Δεν υπάρχει λογικός γιατρός ή επιστήμονας τον κόσμο, που να πιστεύει ότι η έγχυση στα παιδιά και τα βρέφη με υδράργυρο, φορμαλδεΰδη, MSG και αλουμίνιο, είναι κατά κάποιο τρόπο ασφαλής. Παρόλα αυτά καθημερινά γιατροί κάνουν ενέσεις σε παιδιά με αυτά τα συστατικά με την μορφή εμβολίων.
Οι γιατροί τον εμβολιασμό τον χαρακτηρίζουν με δόλο «ανοσοποίηση», κάτι που δεν ισχύει. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο βιβλίο «Vaccination Is Not Immunization».Το άρθρο αυτό το έγραψα και το μετάφρασα εγώ από τον Mike Adams .  Με λένε Αντώνη lotras και έχω ημιπληγία. Γεννήθηκα  στην Ελλάδα αλλά  μεγάλωσα στην Αγγλία εντούτοις δηλώνω Σπαρτιάτης λόγω καταγωγής. Σπούδασα Ιστορία.-Αρχαιολογία. Πιστεύω ότι το διαδίκτυο αποτέλεσε "επανάσταση" στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών καθώς ίσως πραγματώνει στην εποχή μας αυτό που λέμε άμεση δημοκρατία.Μου αρέσουν οι συγκρουσιακές συζητήσεις όταν δημιουργούν συνθέσεις και οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/kinodsΕάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com