Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο πρώτος “Τοίχος της Καλοσύνης” στα Χανιά είναι πραγματικότητα


Τον πρώτο τοίχο καλοσύνης στα Χανιά έκαναν πραγματικότητα οι δασκάλες, οι μαθητές και ο Σύλλογος γονέων – κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Χανίων.
chania_toixos_kalosinis4
chania_toixos_kalosinis2
chania_toixos_kalosinis7Ήδη από το πρωί της Τρίτης, οι δασκάλες της Πρώτης τάξης κυρίες Γιώτα Βαρδάκη και Ευγενία Κετσετζή, πήραν τα πινέλα και τις μπογιές και ξεκίνησαν εργασία! Τις δυσκόλεψε ο τοίχος που ήταν σαγρέ, αλλά τις εμψύχωσαν οι φωνούλες θαυμασμού των μικρών μαθητών.
Έτσι, στον μπροστινό τοίχο του σχολείου υπάρχει πλέον ο πρώτος “Τοίχος της καλοσύνης και της προσφοράς” στα Χανιά!
chania_toixos_kalosinis6Αφήνουμε στα κρεμαστάρια ρούχα σε καλή κατάσταση, παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια, παιχνίδια, είδη μακράς διάρκειας και φαγητό για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Τα κρεμάμε περιποιημένα και σε νάιλον σακούλες, αν είναι δυνατόν.
Όλα τα φαγώσιμα είδη σε κλειστά δοχεία και στα ψηλότερα σημεία, για να μην τα πειράζουν τα ζωάκια της περιοχής, κατά προτίμηση να μπαίνουν απογευματινές ώρες (που η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή).
chania_toixos_kalosinis3Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων-Γονέων θα περνούν καθημερινά από το σημείο για να ελέγχουν την κατάσταση των προϊόντων και του τοίχου.
chania_toixos_kalosinis8Ας βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να διατηρηθεί ο τοίχος σε καλή κατάσταση, χωρίς σκουπίδια και ζημιές, να είναι λειτουργικός και προσβάσιμος, γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η χρηστικότητα προς τους συνανθρώπους μας, που μαστίζονται από το θεριό της οικονομικής κρίσης.
Πηγή: Σύλλογος γονέων – κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Χανίων

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
Αλκυόνη



Μία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com