Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

[ΕΡΤ]: Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ


[ΕΡΤ]: Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ΑΜΕΑ 2016, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας. Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο Νίκος Παπαγγελής, στην ατομική καταδίωξη (3χλμ) κατηγορίας C2. Ο αθλητής του σωματείου Καστελλάνοι, κάλυψε την απόσταση σε 4:44.500 και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Παναγιώτης Μπόρας με 5:24.300 από τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
podilΤο tandem των γυναικών αποτελούμενο από τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη/Ηρώ Μηλάκη επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας και στα τρία αγωνίσματα (σπριντ γυναικών, 1χλμ, ατομική καταδίωξη), αποδεικνύοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση λίγο πριν από τη διοργάνωση της γειτονικής χώρας.
Η διοργάνωση αυτή ήταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί 17-20 Μαρτίου στο Μοντικιάρι της Ιταλίας.
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:00 η εκπομπή ΕΡΤSPORTS στην ΕΡΤ1 θα έχει πλήρες ρεπορτάζ για το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ΑμεΑ 2016.


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι ο  Παντελής Χατζής περπατάω με μπαστούνια, είμαι από την Νάουσα Ημαθίας, ασχολούμαι  πολύ με τον υπολογιστή, έχω αρκετές σελίδες και ομάδες στο κοινό facebook, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, συνήθως βιογραφίες και ιστορίας. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/pantelis85 

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com