Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-΄Eφοδος στην ανάπηρη πόλη που λέγετε Θεσσαλονίκη και τα συμπεράσματα δικά σας
Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: 127.5 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο βασίζονται σε στρατηγικές προσβασιμότητας για την ελεύθερη και ισότιμη μετακίνηση και συμμετοχή τους σε όλα τα επίπεδα έκφρασης της ζωής.

Ειδικότερα εστιάζοντας στα θέματα του  προσβάσιμου τουρισμού, ο ετήσιος τζίρος δύναται να φτάσει τα 166 δις ευρώ. Φυσικά η Ελλάδα έχει το δυναμικό να προσελκύσει ένα μέρος αυτών των εσόδων μόνον αν επενδύσει προς υπηρεσίες τουρισμού για ανθρώπους που έχουν δυσκολίες πρόσβασης, καθώς στην παρούσα φάση κρίνονται ως ανεπαρκείς και δυσεύρετες.

Σήμερα υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά προσφέρουν ΔΗΘΕΝ και επιεικώς βασικές υπηρεσίες για άτομα με κινητική αναπηρία ή και προβλήματα όρασης, η πλειοψηφία  αυτών των υπηρεσιών έχει χαρακτηριστεί απαράδεκτη από το σύνολο των ατόμων με αναπηρία.

Σήμερα το Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Δείτε ζωντανά τι αποκάλυψε η έφοδος μας και τα συμπεράσματα δικά σας για την δουλειά του δημάρχου μας και πόσο αποτελεσματική είναι.

Έφοδος στην ανάπηρη Θεσσαλονίκη από disabledbook


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι η Ελπίδα Χαιτιδη, κινούμε με αμαξίδιο,  Νόσος Charcot – Marie – Tooth και γεννήθηκα μια Παρασκευή και 13 πριν 40 χρόνια . Ζω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζω μαγειρική χωρίς να ξέρω να μαγειρεύω και Πληροφορική χωρίς ίντερνετ στο σπίτι. Στα άρθρα μου βάζω στο τέλος τους τόνους και όχι πάντα όλους. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν περνάνε απαρατήρητοι και τα ταξίδια. Ηλεκτρίζομαι να ανακαλύπτω νέα πράγματα, νέα στέκια, νέα μέρη. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι ενθουσιασμένη. Θα με βρείτε εδώ http://www.disabledbook.com/u/elpidaxaitidi


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com