Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Ο 27χρονος που γεννήθηκε χωρίς χέρια και έγινε online επιχειρηματίαςΟ Chen Zifang είναι ένας άνδρας που εμπνέει με τη δύναμη ψυχής που διαθέτει και με
τα όσα κάνει καθημερινά, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

 Γεννήθηκε στην Κίνα χωρίς χέρια και βρήκε έναν τρόπο να νικήσει την αναπηρία του και να δραστηριοποιηθεί διαδικτυακά, έχοντας τη δική του online επιχείρηση. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας... τα δάχτυλα των ποδιών του.

Οι γονείς του Chen Zifang πίστευαν ότι ο 27χρονος σήμερα γιος τους θα απογοητευτεί από τη ζωή νωρίς και ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί λόγω της ταλαιπωρίας που θα περνάει αφού γεννήθηκε χωρίς χέρια. 

Όμως παρά τη σοβαρή αναπηρία του, ο Chen που ζει σε μια επαρχία της κεντρικής Κίνας, έχει καταφέρει να έχει μια φυσιολογική ζωή χάρη στο ταλέντο του να κάνει όλες τις απαραίτητες καθημερινές εργασίες, ακόμη και για την αυτοσυντήρησή του, με τα πόδια του.

Οι δυνατότητες που έχει είναι πολλές, έχοντας καταφέρει να φτιάξει ακόμη και τη δική του διαδικτυακή επιχείρηση η οποία είναι μάλιστα και κερδοφόρα!

Ο 27χρονος τρώει το φαγητό του, πλένεται, γράφει και ντύνεται χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον τρίτο. Οι οικιακές δουλειές δεν είναι επίσης πρόβλημα γι’ αυτόν, καθώς μπορεί να πλύνει, να καθαρίσει και να κόψει λαχανικά και να πριονίσει ξύλα με τα πόδια του!

Στις φωτογραφίες φαίνονται μερικές δραστηριότητες από την καθημερινότητά του και πώς χρησιμοποιεί τα δάχτυλα των ποδιών του για να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες. 
Ο Chen διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία μάλιστα είναι κερδοφόρα και έχει βγάλει ακόμη και 1.000 λίρες σε 10 μέρες, το διπλάσιο του μέσου μηνιαίου εισοδήματος στην περιοχή του.

Ο ίδιος εργάζεται ακούραστα συχνά και τη νύχτα για να απαντά στα μηνύματα των πελατών του. Η μητέρα του του μιλά με περηφάνια για τον γιο της ο οποίος κατάφερε να έχει μια φυσιολογική ζωή παρά το σοβαρό, εκ γενετής, πρόβλημά του.

noarms1noarms2noarms3noarms4noarms5
fsfssgsg

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com