Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Είναι 3 ετών, είναι μονόχειρας και παίζει γκολφ σαν επαγγελματίας
Τι κι αν είναι μόνο τριών ετών, τι κι αν έχει μόνο ένα χέρι; Ο μικρούλης Tommy Morrissey δεν αφήνει τις λεπτομέρειες να καθορίζουν τη ζωή του κι έχει ήδη αναδειχθεί σε αστέρι του γκολφ.

Το αγόρι από το  New Jersey γεννήθηκε μόνο με ένα χέρι αλλά κανείς δεν το προσέχει όταν με δύναμη και σιγουριά χτυπάει τις καταπληκτικές βολές του. Η μητέρα του λέει ότι η αγάπη του για το άθλημα ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν ήταν μόλις 13 μηνών.

Του άρεσε πολύ να παρακολουθεί τους αγώνες στην τηλεόραση και προσπαθούσε να μιμηθεί τους μεγάλους παίκτες. Και οι δύο γονείς της είναι φανατικοί παίκτες του αθλήματος και υποστηρίζουν ότι η ικανότητα του γιου τους έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Fox News, ο Tommy  μπορεί να ρίξει την μπάλα πιο μακριά από τα 100 μέτρα, γεγονός που αποτελεί απίστευτο κατόρθωμα για κάποιον της ηλικίας του.

Δείτε το ΒίντεοΕίναι 3 ετών, είναι μονόχειρας και παίζει γκολφ από disabledbook

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com