Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

38 φυσικές εναλλακτικές προτάσεις για τον ιό HIV


Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές φυσικές ουσίες στις οποίες γίνεται έρευνα για τη θεραπευτική τους αξία στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η ανάπτυξη των υπερ-ιών οφείλεται στις επανειλημμένες, συχνές και διαφορετικές συνταγογραφήσεις αντιβιοτικών. Στη διάρκεια της ιστορίας έχουν καταναλωθεί φυτικά προϊόντα και έχουν χρησιμοποιηθεί για τα αντιμικροβιακά και ολιστικά οφέλη τους.

Παρακάτω περιγράφονται 38 φυσικές ουσίες οι οποίες παρουσιάζουν δυνητικό όφελος στους ανθρώπους στην αντιμετώπιση του ιού HIV.

1. Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης με ορό γάλακτος διεγείρουν τη σύνθεση της γλουταθειόνης και ενδεχομένως μειώνουν την εμφάνιση των συνυπαρχουσών λοιμώξεων.

2. Η κουρκουμίνη είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη διάρροια που οφείλεται στον ιό HIV.

3. Το συμπύκνωμα φρούτων και λαχανικών που είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά έχει θεραπευτική αξία στους ασθενείς με HIV εξαιτίας του ενισχυμένου πολλαπλασιασμού, ο οποίος θα μπορούσε να αποκαταστήσει τις διαταραχές στην ομοιόσταση των Τ-κυττάρων.

4. Το εκχύλισμα των φύλλων από το φυτό neem αυξάνει με ασφάλεια τα επίπεδα των κυττάρων CD4 σε ασθενείς με HIV / AIDS.

5. Τα συμπληρώματα με σελήνιο καταστέλλουν την εξέλιξη του ιικού φορτίου του HIV-1 και βελτιώνουν τον αριθμό των κυττάρων CD4.

6. Η κανέλα έχει θεραπευτική δράση κατά της στοματικής καντιντίασης που οφείλεται στον ιό HIV.

7. Το εκχύλισμα κουφοξυλιάς, πράσινου τσαγιού και κανέλας είναι πλούσιο σε ορισμένα φλαβονοειδή που αποδείχτηκε ότι εμποδίζουν την είσοδο και τη λοίμωξη από τον HIV-1.

8. Η γλυκόριζα περιέχει την ένωση γλυκυρριζίνη η οποία αναστέλλει σημαντικά την αντιγραφή του HIV στα μονοπύρηνα κύτταρα του περιφερικού αίματος στους οροθετικούς ασθενείς.

9. Το μπαχαρικό σουμάκ περιέχει ενώσεις με δράση ενάντια στον ιό HIV.

10. Η λακτοφερρίνη (από το γάλα) μπορεί να αναστείλει τη μόλυνση από τον ιό HIV στα παιδιά.

11. Η κατανάλωση τσαγιού από το βότανο Alternanthera pungens από ασθενείς με HIV μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των Τ-λεμφοκυττάρων και σε μείωση των βιοχημικών δεικτών του οξειδωτικού στρες ενώ βοηθά στην πρόληψη των ευκαιριακών λοιμώξεων.

12. Η αντιοξειδωτική ικανότητα του πλάσματος μπορεί να αυξηθεί στους HIV οροθετικούς ασθενείς με τη μακροχρόνια κατανάλωση πολυφαινολών που υπάρχουν σε συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων ή λαχανικών.

13. Το αμερικανικό τζίνσενγκ μειώνει το οξειδωτικό στρες σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιιική φαρμακευτική αγωγή με ζιδοβουδίνη χωρίς να μεταβάλλει τη φαρμακοκινητική του φαρμάκου.

14. Το κορεατικό τζίνσενγκ βελτιώνει τα αποτελέσματα της θεραπείας σε ασθενείς με HIV που ακολουθούν αντιρετροϊκή θεραπεία.

15. Η κινεζική γλυκόριζα βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με HIV.

16. Το φυτό με τη λατινική ονομασία Tinospora cordifolia έχει θεραπευτική δράση στην αντιμετώπιση των ιών HIV / AIDS.

17. Ο χυμός λεμονιού και το λεμονόχορτο έχει θεραπευτική δράση κατά της μυκητώδους στοματίτιδας σε ασθενείς με HIV / AIDS.

18. Το τεϊόδεντρο είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη στοματοφαρυγγική καντιντίαση που είναι ανθεκτική στη φλουκοναζόλη.

19. Το βαλσαμόχορτο αναστέλλει την ιογενή λοίμωξη από τον ιό HIV-1.

20. Οι λιγνάνες που βρίσκονται μέσα στο κινεζικό βότανο Schisandra παρουσιάζουν δράση κατά του ιού HIV.

21. Το φύκι S. fusiforme αναστέλλει τη μόλυνση από τον ιό HIV-1 στα Τ-κύτταρα, τα πρωτογενή μακροφάγα, τα μικρογλοία και τα αστροκύτταρα.

22. Το μαύρο και το πράσινο τσάι περιέχουν ενώσεις οι οποίες αναστέλλουν την είσοδο του HIV-1 στον οργανισμό.

23. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς παρουσιάζει δράση κατά του HIV.

24. Η lentin, μια καινούρια και ισχυρή αντιμυκητιακή πρωτεΐνη που βρίσκεται στο μανιτάρι Λεντινούλα παρουσιάζει ανασταλτική δράση κατά του HIV, την αντίστροφη μεταγραφάση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων λευχαιμίας.

25. Το χρυσάνθεμο περιέχει ένα φλαβονοειδές με δράση κατά του HIV.

26. Τα φυτά Croton tiglium, Cynomorium songaricum, Xanthoceras sorbifolia και τα παράγωγα ολεανολικού οξέος εμφανίζουν δράση κατά του ιού HIV.

27. Ο ύσσωπος και η διτριχία η ιξώδης παρουσιάζουν δράση κατά του HIV-1.

28. Το ρόδι παρουσιάζει αντιιική δράση κατά του HIV-1.

29. Ένας πολυσακχαρίτης από τα φύλλα του κόκκινου τσαγιού έχει ισχυρή δράση κατά του HIV-1.

30. Η τριανταφυλλιά η δαμασκηνή περιέχει ενώσεις με δράση κατά του HIV-1.

31. Τα τριαντάφυλλα περιέχουν ενώσεις με ανασταλτική δράση κατά της αντίστροφης μεταγραφάσης του ιού HIV.

32. Το καρνοσικό οξύ, ένα συστατικό που βρίσκεται μέσα στο δεντρολίβανο, αναστέλλει την πρωτεάση του HIV-1.

33. Το Phyllanthus niruri αναστέλλει τον επιθετικό τύπο του ιού HIV και την ανάστροφη μεταγραφάση που είναι ανθεκτική.

34. Τα φυτά Calophyllum Brasiliense και Clusia quadrangula παρουσιάζουν ανασταλτική δράση κατά του ιού HIV-1.

35. Τα φυτά μέλισσα, πλατύφυλλος βασιλικός, περίγια, προυνέλλα η κοινή και θρούμπι διαθέτουν ισχυρή δράση κατά του ιού HIV-1.

36. Το Μπλακ Κοχός περιέχει μια ένωση η οποία εμφανίζει ισχυρή δράση κατά του ιού HIV-1.

37. Το μαύρο και πράσινο τσάι περιέχουν ενώσεις οι οποίες αναστέλλουν την είσοδο του HIV-1.

38. Τα εκχυλίσματα των μπλε-πράσινων φυκιών αναστέλλουν τη δράση της αντίστροφης μεταγραφάσης συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης του HIV.

Πηγη Ιντερνετ

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com