Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ-Ενημέρωση για την αντισεισμική προστασία
Όλοι, κατά καιρούς, έχουμε παρακολουθήσει ενημερωτικά σποτ, που μας δίνουν οδηγίες για το πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε κατά τη διάρκεια ενός σεισμού και τι πρέπει να κάνουμε αμέσως μετά την εκδήλωση του.

Τι γίνεται όμως με όσα άτομα είναι κωφά ή έχουν βαρηκοΐα;

Η λύση ήρθε από τους φίλους του blog Με Άλλα Μάτια.

Εντόπισαν το κενό, πήραν όσα ενημερωτικά τηλεοπτικά σποτ του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) υπήρχαν και τα προσάρμοσαν κατάλληλα με τη χρήση της Νοηματικής Γλώσσας.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους!


Δείτε το ΒίντεοΣτη νοηματική γλώσσα-Ενημερωτικό video για την... από disabledbook

Πηγή : Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ)


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com