Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ ΒΙΝΤΕΟ-Πατέρας ή Τέρας Μια δήλωση- σοκ έκανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος-«Να μας δώσει το κράτος το δικαίωμα να σκοτώνουμε τα αυτιστικά παιδιά μας»


Πατέρας ή Τέρας. Μια δήλωση- σοκ έκανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή. «Είχα μιλήσει για τον αυτισμό και καμία τηλεόραση δεν τόλμησε να παίξει το “Κόκκινο Τριαντάφυλλο” και να κάνουμε μία κουβέντα για τον αυτισμό. Πιστεύω σήμερα αν ένας πατέρας σκοτώσει το αυτιστικό του παιδί, εγώ θα πάω μάρτυρας υπερασπίσεως. Πρέπει να μας δώσει το κράτος το δικαίωμα να σκοτώνουμε τα παιδιά μας. Όταν έχει ένας αυτιστικό παιδί δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το βοηθήσει. Σήμερα όταν ένας άνθρωπος είναι 70-80 ετών και πεθάνει, τι θα το κάνει το παιδί;», ανέφερε ο ίδιος.

«Σκληρό. Δεν προέτρεψε να σκοτώσουν οι γονείς τα αυτιστικά παιδιά. Ήθελε να δώσει το μήνυμα πως δεν υπάρχει βοήθεια της πολιτείας, μεγαλώνει το παιδί μόνος του ο γονιός και όταν πεθάνει μένει το παιδί χωρίς βοήθεια. Είναι σωστό αυτό που λέει», τόνισε από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής μετά την προβολή του συγκεκριμένου θέματος.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές του δημοφιλούς σκηνοθέτη, η ομάδα του Trol disabled - Το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και να τον ρωτήσει εάν τα εννοούσε αυτά που είπε η ήταν ένα ακόμα λάθος σαν τον Λάκη Λαζόπουλο .. κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Δημήτρης Κολλάτος φάνηκε αμετανόητος.

Τα σχόλια δικά σας ΑΦΟΥ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ


Δήλωση σοκ από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο... από disabledbook


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι η Μαρια Πέππα Δημακη, για τους φίλους Μαρία Σκέτο, είμαι σε αμαξιδιο με παραπληγία,  μου αρέσει να ανακαλύπτω και να διευρύνω τα όρια του εαυτού μου μέσα από κάθε σύνθετη άλλα και απλή δραστηριότητα!'Eχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου  στην Νομική Αθηνών, νιώθω πλέον ελεύθερη να εξερευνήσω το κοσμικό στερέωμα και οχι μόνο.  Νιώθω εθισμένη στην άναρχη δημιουργικότητα Αυτό το καιρό ασχολούμαι φανατικά με το video editing καθώς πειραματίζομαι και σε διάφορα άλλα projects. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Θα με βρείτε εδώ  http://www.disabledbook.com/u/mariasketo


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com